kuba_p Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 cześć, właśnie zastanawiam się nad wymianą świec. Znalazłem komplet tylko są 3 wersje: NGK7- ciepłota 7 NGK8- ciepłota 8 NGK9- ciepłota 9 Czym one się różnią od siebie i jakie powinno się stosować :?: I jeszcze jedno pytanie, czy przy wymianie paska trzeba zmieniać także rolki prowadzące i napinacz? z góry dziękuję za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 cześć, właśnie zastanawiam się nad wymianą świec. Znalazłem komplet tylko są 3 wersje: NGK7- ciepłota 7 NGK8- ciepłota 8 NGK9- ciepłota 9 Czym one się różnią od siebie i jakie powinno się stosować :?: I jeszcze jedno pytanie, czy przy wymianie paska trzeba zmieniać także rolki prowadzące i napinacz? z góry dziękuję za pomoc Co to za oznaczenia NGK? Skąd je wziąłeś? Przy wymianie paska wymień rolki i napinacz i (raczej) pompę wody. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 Jezeli auto seria, to 6, jak nadłubane góra 7. rozrząd jak pisał szczur75, cały komplet Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba_p Posted January 31, 2008 Author Share Posted January 31, 2008 świece są na nie-ASO. póki co jest seria ale już nie długo będzie nie-ASO 1 zrobiony to wziąć od razu 7? NGK to chyba firma ale pewien nie jestem Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 świece są na nie-ASO. póki co jest seria ale już nie długo będzie nie-ASO 1 zrobiony to wziąć od razu 7?NGK to chyba firma ale pewien nie jestem nie ma sensu, 6 bedzie ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba_p Posted January 31, 2008 Author Share Posted January 31, 2008 dzięki a pompa wody jest może też na nie-ASO bo nie mogę znaleść? Ewentualnie jakie są orientacyjne koszty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 kuba_p, sorry, ale nie pomyliły Ci się fora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 dziękia pompa wody jest może też na nie-ASO bo nie mogę znaleść? Ewentualnie jakie są orientacyjne koszty? Kuba świece czy pompa wody, to nie jest silnik SPEC C gdzie nie można tego ogólnie kupić :cool: , to są rzeczy, eksploatacyjne, podstawowe i można je dostać wszedzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 NGK to chyba firma ale pewien nie jestem Tak...NGK to jest nazwa firmy :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba_p Posted January 31, 2008 Author Share Posted January 31, 2008 kuba_p, sorry, ale nie pomyliły Ci się fora? jeżeli chodzi o to że na forum SIP nie można polecać innych sklepów niż ASO to przepraszam. Kuba świece czy pompa wody, to nie jest silnik SPEC wiem że to nie silnik SPEC ale temat pompy został wcześniej poruszony to chciałem się czegoś więcej dowiedzieć :neutral: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts