Guest Pyzo Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 Witam! Może dziś około 20:30 jakiś mini/maxi spocik na gokartach?? Tor DAYTONA na Pachońskiego? Są jacyś chętni?? Pozdro Krzysiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuśma Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 ogólnie to jestem chętny, ale nie w tym tygodniu A z innej beczki, to jeszcze w listopadzie szef tego cyrku wspominał mi o tym, że mają wypowiedzenie lokalu do końca 2007. Cały teren kupił developer. Zmieniło się coś ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pyzo Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 ogólnie to jestem chętny, ale nie w tym tygodniu A z innej beczki, to jeszcze w listopadzie szef tego cyrku wspominał mi o tym, że mają wypowiedzenie lokalu do końca 2007. Cały teren kupił developer. Zmieniło się coś ? poki co wszystko działa i od jakiegoś czasu chodze tam regularnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuśma Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 w takim razie, czemu nie, ale najwcześniej w przyszłym tygodniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Ja to najwcześniej w czerwcu Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr1zly Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 ja po wtorku tez jestem chetny na gokarty Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 To może środa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr1zly Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 To może środa? ok, dobrze ze juz po ciebie nie musze przyjezdzac Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymu Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 To może środa? ok, dobrze ze juz po ciebie nie musze przyjezdzac jakaś godzina konkretna panowie? też się wybieram, biorę jeszcze ziomka - możemy to zgrać w czasie. mnie najbardziej pasują 2 przejazdy po 8 minut z przerwą w środku na przemyślenie błędów i zebranie sił. jak wy jeździcie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuśma Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 środa z pukntu widzenia niedzieli wygląda ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr1zly Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 szymu pewnie sie okaze w srode po poludniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pyzo Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 To może środa? ok, dobrze ze juz po ciebie nie musze przyjezdzac jakaś godzina konkretna panowie? też się wybieram, biorę jeszcze ziomka - możemy to zgrać w czasie. mnie najbardziej pasują 2 przejazdy po 8 minut z przerwą w środku na przemyślenie błędów i zebranie sił. jak wy jeździcie? ja dokladnie tak samo smigam mi najbardziej pasuje czwartek!! ewentualnie piatek P.S. szymu - licze na przejazdzke na prawym w Gt Link to comment Share on other sites More sharing options...
lezo Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 szymu pewnie sie okaze w srode po poludniu dla mnie tez sroda jest OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
rombu Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 To i ja będę - nawet x3 Tylko "ludzka" godzina - po 18.00 ps. Lezo , wpraszam się na oglądnięcie Imprezy. Miałem ją kupić Link to comment Share on other sites More sharing options...
lezo Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 No ja też zdecydowanie po 18 Rombu - nie ma sprawy, zapraszam ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buffy22 Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 W takim razie we środe ja tez bede.. Do zobaczenia!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuśma Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 jak się tak ostro szykujemy to może tam zadzwonić i rezerwacje zrobić na konkretną godzinę i ilość osób :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 To jak chcecie rezerwować to podajcie koszt i mnie tez można liczyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pyzo Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 oki, niech będzie środa po 18. kto dzwoni i rezerwuje?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymu Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 oki, niech będzie środa po 18. kto dzwoni i rezerwuje?? mnie pasuje na 20ta. jutro moge zadzwonic i spytac ile kosztuje rezerwacja calego toru na godzine bo widze ze troche nas moze byc. jak juz bedzie wiadomo to zrobimy liste i zaplanujemy przejazdy. widzę 12 osób chętnych (wliczając mojego ziomka i 3 osoby razem z rombem - dobrze liczę? proszę o skompletowanie listy żebym wiedział jak jutro umawiać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rombu Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Zgadza się, rombu , rombu junior1 , rombu junior2. Juniory dają radę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pyzo Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 robimy liste: 1. Pyzo 2. Aflinta 3. Szymu 4. Rombu 5. Rombu Jr 1 6. Rombu Jr 2 7. Lezo 8. Kuśma 9. Buffy 10. Gr1zly 11. Ziomal od Szymu 12. Owoc666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lezo Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Mi z Owocem tez na spokojnie od 19 pasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymu Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Mi z Owocem tez na spokojnie od 19 pasi ja pracuję do 18 więc na spokojnie kolację chciałbym zjeść ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
lezo Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 My tez wychodzimy z roboty o 18.30, ale kolacji nie jadamy , to pora predzej obiadowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts