Jump to content

16.02.2008 Lotnisko Modlin Evo vs Impreza upalanie

4race

Recommended Posts

Witam

zapraszam na upalanie dla 15+20 aut , evo vs impreza na probie 3 do 4 km ustawianej przez mistrza polski WSMP , podczas proby w cenie kawa, generalka, przejazd na prawym i lewym fotelu z Rulskim (WSMP 2007 mistrz ). SMS pod 660 6777 385

Proba nie dla leszczy, z wymaganym kaskiem. Szybka. od 5.02 na 4race.pl plan trasy

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Mamy nadzieję, że będzie śnieg , ale jak nie będzie to letnie opony. Nie jest to co prawda Ułęź, gdzie komplet opony można zamęczyć w 2 godziny ale jest beton, tak jak już wspomniano przyczepny. Warto podkręcić reczny bo będzie parę ciekawych nawrotów. Zainteresowanie na dzień dzisiejszy jest duże, ze strony EVO będzie już na dzis 10 aut. Co ważne będzie ciepły napój, mały grill i w między czasie XBOXy w ogrzewanym namiocie.

Hans

15. michalek (zapisywalem sie juz na evo.org.pl)

nie wiem jeszcze czy bede evo czy subarakiem. Lancer czeka na sprzeglo, ktore wymaga delikatnego docierania przez ~1000km, wiec watpie zebym sie wyrobil.

Daj mnie evo na przyszły tydzień, akurat około 1000 km planuję po polsce zrobić :mrgreen:

NO I za ile ta pojeżdzawka ????

Szacowany koszt przy ok 12-15 maszynach to 250-300 zł na osobę , w cenie jest w przeciwieństwie do wielu imprez robionych na szybko- napoje gorące, trasa przejazdu wraz z klasyfikacją udostępnianą na stronie www oraz min 1 przejazd jako pilot + 1 przejazd jako kierowca z R. Rulskim - mistrzem polski, który potrafli naprawdę sporo na evo. Na ułężu miał czasy w cywilnym evo 340 tylko - 2 s gorsze od Kuchara w Imprezie WRC

15. michalek (zapisywalem sie juz na evo.org.pl)

nie wiem jeszcze czy bede evo czy subarakiem. Lancer czeka na sprzeglo, ktore wymaga delikatnego docierania przez ~1000km, wiec watpie zebym sie wyrobil.

Daj mnie evo na przyszły tydzień, akurat około 1000 km planuję po polsce zrobić :mrgreen:

NO I za ile ta pojeżdzawka ????

I obiecujesz DELIKATNIE docierac ? :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...