seiken Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Witam Mam pytanie: trzeba zrobic przeglad dla forestera przy 30 tys.km. Najblizej serwisy mam: Krakow (nie moge sie dodzwonic), Wieliczka i Nowy Sącz. Moze ktos podpowie gdzie lepiej pojechac? N.Sacz najblizej jest. Ale czy godny polecenia?? pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 WitamMam pytanie: trzeba zrobic przeglad dla forestera przy 30 tys.km. Najblizej serwisy mam: Krakow (nie moge sie dodzwonic), Wieliczka i Nowy Sącz. Moze ktos podpowie gdzie lepiej pojechac? N.Sacz najblizej jest. Ale czy godny polecenia?? pozdro Wielka filozofią nie jest zrobienie przeglądu na 30tys. wiec smiało możej jechac do Nowego Sącza, zadzwón najlepiej do łukasza, bardzo kompetentna osoba. Sam u nich robiłem przegląd Forestera i jeszcze jeździ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam. Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 pojedz do Sącza na rejtana 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 pojedz do Sącza na rejtana 18 No co Ty, nie jestem ASO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek_67 Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Adam., ja jednak jestem bardzo bojażliwy od Ciebie ale...chciałem napisać to samo Grzegorz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam. Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 pojedz do Sącza na rejtana 18 No co Ty, nie jestem ASO no i dobrze, przynajmniej jakosc uslugi bedzie na odpowiednim poziomie :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
seiken Posted January 30, 2008 Author Share Posted January 30, 2008 dziekuje bardzo za pomoc. umowiony do ASO w Saczu. Przeglad musi byc w ASO,poniewaz auto na ros. blachach i serwisowanie powiazane jest z gwarancja. mozna zamykac pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts