Dragon Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Od jakiegoś czasu mam takie objawy. Przy normalnej spokojnej jeździe wszystko jest dobrze, kłopoty zaczynają sie z chwilą dociśnięcia gazu do podłogi, lub chęci szybkiego ruszania. W momencie wchodzenia na wyższe obroty zaczyna dławić silnik (przerywana praca szarpanie) silnik się wkręca ale jakoś przerywa. Co może tyć tego przyczyną Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Chyba na samym początku wypadało by sprawdzić świece, kable wysokiego napięcia, przepływkę, filtr powietrza, przewody od turbo, zatankować na innej stacji.... to co mi przychodzi do głowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Posted January 25, 2008 Author Share Posted January 25, 2008 Dzięki sprawdze wszytko i się odezwe Link to comment Share on other sites More sharing options...
jako Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Sprawdź najpierw ciśnienie doładowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Sprawdź też VSS, on czasem daje takie objawy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 a co to takiego ten skrót VSS :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Vehicle Speed Sensor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Hm....niby banał, a jednak potrafi nieźle zamieszać takowy skrót :razz: Czy jest gdzieś dostępny wykaz wszystkich skrótów używanych w motoryzacji - mam na myśli głównie Subaru Ułatwi to pewnie wielu osobom zrozumienie niektórych wypowiedzi :wink: Warto o tym pomyśleć :cool: Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Google Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts