Łosiu Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Zapraszam http://evo.org.pl/viewtopic.php?p=11245 ... 7d1b#11245 dla pewności wklejam listę (update): 1. Wroobel - 4 osoby 5. pilachgt 6. Stefan 7. Ori 8. Łosiu 9. XXX? [ Dodano: Sro Sty 23, 2008 3:12 pm ] kurczę, bo pomyślę, że subaru boi się konfrontacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
orzi Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 O 10.00 mam spotkanie w Lublinie. Myślę, że zejdzie mi się około 45 minut. Po spotkaniu do Was zawitam. Jak będziecie mieli tłok to tylko popatrzę. A jak będzie luźniej to może pozwolicie sie przejechać. :grin: [ Dodano: Sro Sty 23, 2008 6:57 pm ] Zapomniałem dodać: ja oczywiście Subaru Subaru się nie boi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łosiu Posted January 23, 2008 Author Share Posted January 23, 2008 super, zapraszam ICE moj numer 506 017 171 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koval Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 ja to sie wlasciwie zastanawiam: Ulez czy Kielce? :?: :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
orzi Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 W Kielcach nie byłem więc nie wiem. Ale tam jest zawsze super! Ułęż - wszystko pewnie zależy ile będzie samochodów ale jak narazie widać - tłoku nie ma no i Wróbel będzie...Twardy orzech do zgryzienia masz :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łosiu Posted January 24, 2008 Author Share Posted January 24, 2008 ja to sie wlasciwie zastanawiam: Ulez czy Kielce? :?: :roll: Kielce to krecenie sie w kolko na malych predkosciach. Ulez - pojezdzisz szybko, ale i straty wieksze (opony, hamulce, etc...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilachgt Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 ja to sie wlasciwie zastanawiam: Ulez czy Kielce? :?: :roll: Kielce to krecenie sie w kolko na malych predkosciach. Ulez - pojezdzisz szybko, ale i straty wieksze (opony, hamulce, etc...) opony tak, ale ostatnio hamulce jakos nei cierpialy Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 za to skrzynia jedna poszła,jeszcze nie rozebrana-czekam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilachgt Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 za to skrzynia jedna poszła,jeszcze nie rozebrana-czekam. bo widać jakieś słabe te subaru są :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
koval Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 ja to sie wlasciwie zastanawiam: Ulez czy Kielce? :?: :roll: Kielce to krecenie sie w kolko na malych predkosciach. Ulez - pojezdzisz szybko, ale i straty wieksze (opony, hamulce, etc...) no i problem z glowy, nigdzie nie jade dobrej zabawy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.