turdziGT Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Czy ktos moze mi wyjasnic jakie sa roznice w parapecie STI Ver.5 a 6 i wogole co jest dostepne wysokiego na tylna klape do klasyka. ( foty mile widziane ) rozumie ze to jest V5 wiec jak wyglada 6 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Czy ktos moze mi wyjasnic jakie sa roznice w parapecie STI Ver.5 a 6 i wogole co jest dostepne wysokiego na tylna klape do klasyka. ( foty mile widziane ) Obrazek rozumie ze to jest V5 wiec jak wyglada 6 ? TU jest porownanie "parapetow" ( ) w GC8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
turdziGT Posted January 22, 2008 Author Share Posted January 22, 2008 jest porownanie "parapetow" ( ) w GC8 eddie_gt4, zajefajnie dziex ale albo jestem debilem albo nie widze roznicy miedzy STi Version 5 2 Level 2 Piece Wing a STi Version 6 2 Level 2 Piece Wing owiec mnie prosze :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 ver.5 ma płaskie szkrzydło: ver. 6 ma podgiętą tylną krawędz skrzydła(tutaj akurat w carbonie, ale wyglada tak samo) : Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 eddie_gt4, zajefajnie dziex ale albo jestem debilem albo nie widze roznicy miedzy (...) ja tez prawie nie widze roznicy ( :grin: ), ale tak jak napisal mati, chodzi o pochylenie gornej czesci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koval Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 i wogole co jest dostepne wysokiego na tylna klape do klasyka ...i gdzie to kupic mati a wysokoscia sie roznia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
turdziGT Posted January 22, 2008 Author Share Posted January 22, 2008 mati, ok czaje 5 jest ladniejsze bo wiedzialem ze ktoras tak jakos za bardzo sterczy :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 mati, ok czaje 5 jest ladniejsze bo wiedzialem ze ktoras tak jakos za bardzo sterczy :wink: e tam, najladniejsze to sa male... a te srednie tez sa niezle Link to comment Share on other sites More sharing options...
turdziGT Posted January 22, 2008 Author Share Posted January 22, 2008 e tam, najladniejsze to sa male... a te srednie tez sa niezle tez mi sie tak wydawalo ale chyba dojrzalem do czegos wiekszego Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashmere Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 turdziGT, proponuje spoiler od s201 Link to comment Share on other sites More sharing options...
turdziGT Posted January 22, 2008 Author Share Posted January 22, 2008 kashmere, az tak zle to ze mna nie jest :wink: a teraz jeszcze pytanie tech.czy pod taki parapet jest jakas uszczelka i jak to sie wogole zaklada?( chodzi mi o zastapienie sredniego ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 [i jak to sie wogole zaklada?( chodzi mi o zastapienie sredniego ) Zdejmujesz średni i zakładasz duży, czasami trzeba wywiercić nowe dziury. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashmere Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Zdejmujesz średni i zakładasz duży, czasami trzeba wywiercić nowe dziury. ...lub powiekszyc stare robiac "fasolki". Jak chcesz permanentnie przykleić to silikonem do szyb Link to comment Share on other sites More sharing options...
turdziGT Posted January 22, 2008 Author Share Posted January 22, 2008 Zdejmujesz średni i zakładasz duży, czasami trzeba wywiercić nowe dziury. ...lub powiekszyc stare robiac "fasolki". a mozecie rozwinac temat czemu czasem trzeba a czasem nie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashmere Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 turdziGT, czasami trzeba wywiercić nowe dziury. a mozecie rozwinac temat czemu czasem trzeba a czasem nie ? wysoki spoiler jest mocowany na 13 śrub. Mozesz zawsze przykręcić na 4 :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
turdziGT Posted January 22, 2008 Author Share Posted January 22, 2008 wysoki spoiler jest mocowany na 13 srob. Mozesz zawsze przykręcić na 4 czyli wierconko ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashmere Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 moim zdaniem 5 całkowicie wystarczy (cztery po bokach i jedna na środku). Do tego oczywiscie musisz to jakoś uszczelnić żeby woda sie nie dostawala Link to comment Share on other sites More sharing options...
turdziGT Posted January 22, 2008 Author Share Posted January 22, 2008 Do tego oczywiscie musisz to jakoś uszczelnić żeby woda sie nie dostawala kashmere, dzieki za wyjasnienia ale na razie to se go musze w wogole kupic :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashmere Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 na razie to se go musze w wogole kupic :wink: http://cgi.ebay.pl/Subaru-Impreza-Rear- ... dZViewItem Link to comment Share on other sites More sharing options...
turdziGT Posted January 22, 2008 Author Share Posted January 22, 2008 :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Do tego oczywiscie musisz to jakoś uszczelnić żeby woda sie nie dostawala_________________ Nie jakoś tylko uszczelkami. Ja zastosowałem takie od kranów i działa bardzo dobrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mały 5150 Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 turdziGT, przepraszam, że Ci się w wątek wpierniczam, ale może ktoś pomoże również jeżeli chodzi o MY07 :roll: Mam WRX'a a chciałbym założyć coś od STI a wiem, że też jest kilka wzorów. Bardzo fajne porównanie dał eddie_gt4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts