Kura Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Cześć!! Sztab WOŚP pod batutą Jurka Owsiaka wymyślił konkurs na najlepsze foto, blog i filmy : DEBESTY ORKIESTRY Wojciech (forumowicz MASER) gościł na naszym, zgierskim, finale podczas imprezy motoryzacyjnej, którą uwiecznił i oddał jej klimat... Gdy wypatrzyłem ten KLIP w konkursie "debestów" filmik był już na drugim miejscu!! Niestety okazało się, że ktoś nie przeczytał regulaminu (w którym napisano, że tylko i wyłącznie autor może umieszczać materiały z WOŚP) i wrzucił filmik, blokując tą możliwość samemu autorowi. Po naszej interwencji, usunięto materiał Wojtka i wiele innych filmików dodanych przez niekumatego usera/oszusta... Klip MASERA stracił swoje zebrane punkty i drugie miejsce... Po co to wszystko tu wypisuję?? Obejrzyjcie ten FILMIK, oceńcie czy warto, zagłosujcie (po rejestracji i zalogowaniu) dając w ten sposób szansę Wojtkowi nie tylko na odzyskanie straconego II miejsca, a może nawet na zwycięstwo... Polecam obejrzenie klipu... Dzięki!! P.S. Swoją drogą ciekaw jestem waszych uwag po obejrzeniu klipu - moim zdaniem widać na nim miłość do marki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartekfi Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Filmik obejżany, wysiłek doceniony, głos oddany :cool: Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilL Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Oczywiście głos oddany :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Zagłosowałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Film niezly, dobra muza, ale wyryp pod te kreciolki konkretny, nikt tam zawieszenia nie zgubil? :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 ale wyryp pod te kreciolki konkretny Polski standard. Daleko nie szukając: na ostatnich "Plejadach" nie było lepiej . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kura Posted January 22, 2008 Author Share Posted January 22, 2008 Film niezly, dobra muza, ale wyryp pod te kreciolki konkretny, nikt tam zawieszenia nie zgubil? :shock: Na szczęście nikt Jedynymi ofiarami były opony, no i w srebrnym GTku rozerwało rurę (z tworzywa) pod intercoolerem... [ Dodano: Wto Sty 22, 2008 3:20 pm ] ale wyryp pod te kreciolki konkretny Polski standard. Daleko nie szukając: na ostatnich "Plejadach" nie było lepiej . Dokładnie, większość placów to stare popaństwowe miejsca na zawracanie stara z przyczepą... Za to w przyszłym roku na WOŚP, robimy w Zgierzu ok. kilometrowy odcinek asfaltowo-szutrowy, gdzie asfalt to nówka sztuka z dwoma ostrymi winklami i pętlą autobusową po drodze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ywone Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Głos oddany :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomir Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Przyłączam się +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz_555 Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Również zagłosowałem Film ma pierwsze miejsce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kura Posted February 1, 2008 Author Share Posted February 1, 2008 Również zagłosowałem Film ma pierwsze miejsce Już nie... Nieśmiało proszę o więcej głosów, znaczy się o rozpropagowanie tego filmu w szerszym gronie... 1. Niech inni widzą, jak fajnie śmigaja subaraki i w jakim szczytnym celu śmigały... 2. Pomóżmy naszemu forumowiczowi, który wykazuje wielki talent operatorski i miłość do Subaru 3. Pomożecie naszemu, zgierskiemu sztabowi WOŚP pochwalić się osiągnięciami Przytruwam na wszystkich forach, na jakich wysiaduję... Dzięki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qóba Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Gdzie się głosuje? Zarejestrowałem się, ale nie widzę żadnego przycisku do głosowania ... :???: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Qóba, http://debesty.wosp.org.pl/media/video/id/180 kliknij na serduszka Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Na razie filmik na pierwszym miejscu, ale z małą przewagą... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kura Posted March 6, 2008 Author Share Posted March 6, 2008 Cześć!! W sobotę finał - kto jeszcze nie widział, niech ogląda, loguje się na debestach i głosuje. A jak się podobało, niech poleci znajomym - wielu, wielu znajomym Debesty Orkiestry To filmik naszego kącikowego kolegi - Masera nakręcony podczas zgierskiego finału WOŚP i zgłoszony do konkursu. Pomóżcie, bo konkurencja znów cwaniakuje, czyli głosują na innych najniższą notą, wypychając w ten sposób swój film na prowadzenie!! :ogien: Oglądajcie i oceniajcie!! Dzięki za zainteresowanie! :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
polsaler Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 przewaga wciąż jakby niewielka ....... Do bojuuuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kura Posted March 7, 2008 Author Share Posted March 7, 2008 przewaga wciąż jakby niewielka ....... Do bojuuuu I maleje!! Rzuciłem hasło na innych forach i to działa!! Hej, subaracy!! Przeca to filmik o naszych bolidach!! Głosujcie!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Na razie 2. miejsce :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kura Posted March 7, 2008 Author Share Posted March 7, 2008 Na razie 2. miejsce :roll: Już pierwsze, ale ja już wyczerpałem wszystkie znajomości Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Coś jest nie "halo". Bo chyba usunęli materiał.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Konkursso zakończone i dostać się do materiałów, nawet w celu poglądowym - nie można... wrrr :mad: Ktoś ma ten film, albo link do niego ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maser Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Coś jest nie "halo". Bo chyba usunęli materiał.... Jest duża afera póki co, oba filmy rywalizujące o zwycięstwo zostały zawieszone do czasu ogłoszenia oficjalnych wyników ze względu na podejrzenie manipulacji przy głosowaniu. Ja też nie jestem bez winy, aczkolwiek to bardzo skomplikowana sprawa i czuję się w tej sprawie mimo wszystko pokrzywdzony. Bardzo wszystkim dziękuję za głosy. Konkursso zakończone i dostać się do materiałów, nawet w celu poglądowym - nie można... wrrr :mad: Ktoś ma ten film, albo link do niego ? http://pl.youtube.com/watch?v=Zg-rV3k37nY Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 Wiadomo coś w sprawie konkursu i całej tej afery? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 oba filmy rywalizujące o zwycięstwo zostały zawieszone do czasu ogłoszenia oficjalnych wyników ze względu na podejrzenie manipulacji przy głosowaniu. A jak można było manipulować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts