Jump to content

Film z wirującymi subarynkami dla WOŚP - autor: MASER !!!

Kura

Recommended Posts

Cześć!!

Sztab WOŚP pod batutą Jurka Owsiaka wymyślił konkurs na najlepsze foto, blog i filmy : DEBESTY ORKIESTRY

Wojciech (forumowicz MASER) gościł na naszym, zgierskim, finale podczas imprezy motoryzacyjnej, którą uwiecznił i oddał jej klimat...

Gdy wypatrzyłem ten KLIP w konkursie "debestów" filmik był już na drugim miejscu!!

Niestety okazało się, że ktoś nie przeczytał regulaminu (w którym napisano, że tylko i wyłącznie autor może umieszczać materiały z WOŚP) i wrzucił filmik, blokując tą możliwość samemu autorowi.

Po naszej interwencji, usunięto materiał Wojtka i wiele innych filmików dodanych przez niekumatego usera/oszusta...

Klip MASERA stracił swoje zebrane punkty i drugie miejsce...

Po co to wszystko tu wypisuję??

Obejrzyjcie ten FILMIK, oceńcie czy warto, zagłosujcie (po rejestracji i zalogowaniu) dając w ten sposób szansę Wojtkowi nie tylko na odzyskanie straconego II miejsca, a może nawet na zwycięstwo...

Polecam obejrzenie klipu...

Dzięki!!

P.S. Swoją drogą ciekaw jestem waszych uwag po obejrzeniu klipu - moim zdaniem widać na nim miłość do marki ;)

Film niezly, dobra muza, ale wyryp pod te kreciolki konkretny, nikt tam zawieszenia nie zgubil? :shock:

Na szczęście nikt ;)

Jedynymi ofiarami były opony, no i w srebrnym GTku rozerwało rurę (z tworzywa) pod intercoolerem...

;)

[ Dodano: Wto Sty 22, 2008 3:20 pm ]

ale wyryp pod te kreciolki konkretny

Polski standard. Daleko nie szukając: na ostatnich "Plejadach" nie było lepiej :twisted:.

Dokładnie, większość placów to stare popaństwowe miejsca na zawracanie stara z przyczepą...

Za to w przyszłym roku na WOŚP, robimy w Zgierzu ok. kilometrowy odcinek asfaltowo-szutrowy, gdzie asfalt to nówka sztuka z dwoma ostrymi winklami i pętlą autobusową po drodze...

• 2 weeks later...
Również zagłosowałem :) Film ma pierwsze miejsce :)

Już nie...

Nieśmiało proszę o więcej głosów, znaczy się o rozpropagowanie tego filmu w szerszym gronie...

1. Niech inni widzą, jak fajnie śmigaja subaraki i w jakim szczytnym celu śmigały...

2. Pomóżmy naszemu forumowiczowi, który wykazuje wielki talent operatorski i miłość do Subaru

3. Pomożecie naszemu, zgierskiemu sztabowi WOŚP pochwalić się osiągnięciami ;)

Przytruwam na wszystkich forach, na jakich wysiaduję...

Dzięki...

• 1 month later...

Cześć!!

W sobotę finał - kto jeszcze nie widział, niech ogląda, loguje się na debestach i głosuje. A jak się podobało, niech poleci znajomym - wielu, wielu znajomym ;)

Debesty Orkiestry

To filmik naszego kącikowego kolegi - Masera nakręcony podczas zgierskiego finału WOŚP i zgłoszony do konkursu.

Pomóżcie, bo konkurencja znów cwaniakuje, czyli głosują na innych najniższą notą, wypychając w ten sposób swój film na prowadzenie!! :ogien:

Oglądajcie i oceniajcie!!

Dzięki za zainteresowanie!

:cool:

przewaga wciąż jakby niewielka ....... Do bojuuuu

I maleje!!

Rzuciłem hasło na innych forach i to działa!!

Hej, subaracy!! Przeca to filmik o naszych bolidach!! Głosujcie!!

;)

Coś jest nie "halo". Bo chyba usunęli materiał.... :evil:

Jest duża afera póki co, oba filmy rywalizujące o zwycięstwo zostały zawieszone do czasu ogłoszenia oficjalnych wyników ze względu na podejrzenie manipulacji przy głosowaniu. Ja też nie jestem bez winy, aczkolwiek to bardzo skomplikowana sprawa i czuję się w tej sprawie mimo wszystko pokrzywdzony.

Bardzo wszystkim dziękuję za głosy.

Konkursso zakończone i dostać się do materiałów, nawet w celu poglądowym - nie można... wrrr :mad:

Ktoś ma ten film, albo link do niego ?

http://pl.youtube.com/watch?v=Zg-rV3k37nY

• 2 weeks later...
oba filmy rywalizujące o zwycięstwo zostały zawieszone do czasu ogłoszenia oficjalnych wyników ze względu na podejrzenie manipulacji przy głosowaniu.

A jak można było manipulować?