herrkam Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 gościliśmy na pokladzie GT koleżankę Karolinę ...pod zdjęciem link do multimediów http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.d ... /361264717 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 herrkam, rozumiem ze na Plejady kolezanke rowniez zaciagniesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRAF Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 herrkam, rozumiem ze na Plejady kolezanke rowniez zaciagniesz a kolezanka swoje kolezanki wezmie :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
guma Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 herrkam, rozumiem ze na Plejady kolezanke rowniez zaciagniesz a kolezanka swoje kolezanki wezmie :wink: ...i bedziemy sie integrować, oj..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DGLOCKSTI Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 A ja żałuje,że w "koziuśku" nie prowadziła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grygo Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 ejjj ona tak bokami latala po roku posiadania prawka i zerowym doswiadczeniu za kolkiem? czy to herrkam pokazywal co i jak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted January 22, 2008 Author Share Posted January 22, 2008 no jak na filmie widać wsiadałem z boku :razz: :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz_555 Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 ejjj ona tak bokami latala po roku posiadania prawka i zerowym doswiadczeniu za kolkiem? Też się nad tym zastanawiałem ;p Trzeba przyznać, że sympatycznie, bo przy uślizgu nie było panicznego deptania po hamulcu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grygo Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 no jakby wdepnela hamulec to wtedy dopiero wyszedlby slajd! a tak swoja droga to chyba herrkam troche sciemnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.