polo Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Brakuje mi w moim GT tylnej wycieraczki na szybie, tak poprostu ! , lubię dobrze widzieć "co się za mną dzieje ". Wiem że w Sti Type R była na 100% (takie dość zgrabne) , w P1 chyba też montowali , nawet 22B miało , o kombi nie wspomnę. Dlaczego sedan nie miał ? Chodzi mi o zamontowanie jakiejś zgrabnej - cienkiej wycieraczki żeby nie wyglądało to buracko. Choć sam nie wiem czy właśnie ogólnie nie będzie tak wyglądało w GT, tzn. buracko Tak czy siak montaż jest z pewnością możliwy. Domyślam się że trzeba wiercić w szybie otwór ? 1. Czy ktoś może z forumowiczów pomyślał nad zamontowaniem takiego gadżetu ? 2. Co o tym sądzicie ? 3. Czy to ma sens kosztowo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 1. Czy ktoś może z forumowiczów pomyślał nad zamontowaniem takiego gadżetu ? 2. Co o tym sądzicie ? 3. Czy to ma sens kosztowo ? 1. myslał 2. sądzimy że to fajny JDM style i nawe użyteczny w aucie na ulicę 3. nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts