Jump to content

Walka Adrzejka Gołoty

Premo

Recommended Posts

Dziś bije sie Andrzejek znowu o mistrzostwo i co będzie ktoś czeka na to ktoś coś obstawia?

Andrzejek z zachowania jest troszeczkę idiotą http://pl.youtube.com/watch?v=Is0_dxWm7f0

ale lubię go jak nikogo. tigra tak nie lubiłem. Gołota dał mi nadzieję na boks białych jak byłem łebkiem tak jak Holowczyc dał mi nadzieje na rajdy dlatego ich dwóch lobie i szanuje. A co będzie w walce....

Słyszałem w radiu że ta walka miała sie nie dobyć ale organizator wygospodarował w całej gali 50 sekund i walka będzie :-) złośliwcy a andrju wygra... !!!

"W czasie gali odbędzie się 9 walk. W ważniejszych wystąpią Amerykanin Mike Mollo i Andrzej Gołota w wadze ciężkiej, Meksykanin Hector Velazquez i Dominikańczyk Elio Rojas w wadze piórkowej oraz Rosjanin Roman Karmazin i Alex Bunema z Demokratycznej Republiki Konga w wadze lekkośredniej o międzykontynentalne mistrzostwo federacji WBA. W pojedynku wieczoru zmierzą się Amerykanin Roy Jones jr, były mistrz świata m.in. federacji WBC, IBF, WBA, IBO, WBF i NBA, i Portorykańczyk Felix Trinidad w wadze półciężkiej".

pozwoliłem sobie wkleić ;) a Andrzej ma wyjść na ring ok. 3:00, ale różnie to bywa...

A tam walka Goloty... to chyba za mocne slowo... Zreszta slyszalem, ze walka to jest wtedy jak sie dwoch bije a do tej pory jak walczyl "Endrju" to tylko jego lali... :mrgreen: Mimo wszystko chyba spojrze na to widowisko...

Simon1 napisał/a:

to tylko jego lali..

no nie wiem.... :razz:

Albo Ty miales za duzo piwa, albo ja ogladalem nie ta walke co trzeba. Ale zapewniam Cie, ze tez wystepowal w niej Andrzej. I nie byl Andrzej Lepper (choc tez bokser) :mrgreen: :razz: :wink:

ale na podwojnym gazie nie można :twisted:

No to biegiem! :mrgreen:

Albo Ty miales za duzo piwa, albo ja ogladalem nie ta walke co trzeba. Ale zapewniam Cie, ze tez wystepowal w niej Andrzej. I nie byl Andrzej Lepper (choc tez bokser) :mrgreen: :razz: :wink:

To Ty oglądałeś tą samą co Marcin Daniec :mrgreen:

A tam walka Goloty... to chyba za mocne slowo... Zreszta slyszalem, ze walka to jest wtedy jak sie dwoch bije a do tej pory jak walczyl "Endrju" to tylko jego lali... :mrgreen: Mimo wszystko chyba spojrze na to widowisko...

Oj :evil:

Walka z Bowe wygrana dostał wpier... tylko te ciosy

Walka z Grantem ten leży w pierwszej rundzie

Sama wyśmiana walka z tysonem zobacz ile ciosów Golota unika ileż tam doświadczenia....

Walka z ruizem wygrana !!!! a wg nich przegrana http://youtube.com/watch?v=fI1g2g05s0o

Szkoda że tak szybko pojawił się Lewis może andju miał by w głowie więcej pewności siebie

ruiz'a andrzej zlał nieźle :twisted: .

Pięknie.... Tylko tego wykończenia zabrakło ale miał zacięcie które po walce z Lewisem mu zniknęło....

a szkoda

[ Dodano: Nie Sty 20, 2008 2:05 am ]

sie zaczyna :-)

No i mu Adrew wlal. :mrgreen: Szkoda tylko, ze tamten tak nieczysto boksowal i nie zostal trafiony pod koniec raz a dobrze, bo juz ledwo sie slanial na nogach... A Andrzej ma po walce druga glowe w okolicach oka. :shock: