hebz Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem outbacka 2,5 na manualu z 2001 roku. Mam problem z biegiem wstecznym - po wlaczeniu biegu na pozomej drodze i malym gazie wszystko ok - cofie , ale podczas mocnego przyspieszenia lub cofania pod górkę wyskakuje bieg , jezeli przytrzymam lewarek i cofie to bieg nie wyskakuje .Help !!!! co to moze być ? - luzów na lewarku nie ma , bieg zapina sie do konca. Miał ktoś podobną przypadlosć ? Help !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Sprawdź poduszki mocowania skrzyni, albo może pomóc regulacja. Miałem tak kiedyś w starym Porsche 924. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest el kabong Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 sprawdz czy z gazem wszystko dziala, a jak dziala na normalnych Link to comment Share on other sites More sharing options...
hebz Posted January 20, 2008 Author Share Posted January 20, 2008 Sprawdź poduszki mocowania skrzyni, albo może pomóc regulacja.Miałem tak kiedyś w starym Porsche 924. a wiesz , moze to byc , jak wyczytalem w ruskiej serwisowce skrzynia siedzi od spodu na łozu a z gory na takim ramieniu z dwoma poduszkami, jako ze to trudno dostepne uszlo mojej uwadze, przy gwaltownym cofaniu moze sie skrzynia podnosic i poprzez lewarek zrzucac bieg, - zobaczymy u mechanika kondycje gumek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts