Rzeznik Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Szanowna Dyrekcjo, Próbuję bez skutecznie zarejestrować się na www.suabru.pl w klubie (skoro można uzyskać 10% rabatu w serwisie to warto wykorzystać taką możliwość), lecz cały czas wyświetla się komunikat, że z przyczyn technicznych(?) nie jest to możliwe... Kiedy ta funkcjonalność będzie dostępna na www.subaru.pl? Pozdrawiam, Rzeznik Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 www.suabru.pl Bo nie ma takiej strony :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hobbit72 Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 A strona swoja droga dziala bez problemu... przynajmniej dzisiaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
M_a_c_i_e_k Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 A strona swoja droga dziala bez problemu... przynajmniej dzisiaj Co działa? Rejestracja działa? U mnie nie działa. A niusy na stronie z 2004/2005 roku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
richo Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 A strona swoja droga dziala bez problemu... przynajmniej dzisiaj Co działa? Rejestracja działa? U mnie nie działa. A niusy na stronie z 2004/2005 roku... Nie tylko newsy - lista członków kończy się na numerze 343, podczas gdy np. ja zostałem zarejestrowany w listopadzie ubiegłego roku z numerem 433. Ponadto nieaktywny link do sklepu - oj, nie wygląda to wszystko zbyt profesjonalnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flipper Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Ten rok poświęcamy na wyprostowanie tematów Klubu Subaru. Prace już trwają, formularz zostanie do końca tygodnia uruchomiony. Część z szanownych Klubowiczów otrzyma (lub już otrzymało) wiadomości z Klubu Subaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
citan Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 To ja nieśmiało przypomnę ten wątek: http://forum.subaru.pl/viewtopic.php?p=588002#588002 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.