Guest siruba Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Witam, po przerwie wszystkich! Potrzebuję pomocy przy montażu lotki w kombi z 00'GL z GT-ka. Czy jest jakiś specjalny klej do szkła i tworzywa? A może powinny być jakieś specjalne zaczepy? W ASO kazali mi z nim przyjechać.Podobno jest ok.40 elementów do montażu i dwa typy lotek.Czy z środkowym jest podobny problem? Lotkę (używkę)chcę zamówić i podobno jest oryginalna. Dzięki:) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
wild_pig Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Z tego co pamietam lotka gorna jest montowana na dwoch zaczepach klejonych do szkla. (Nie wiem skad wymyslili 40 elementow - chyba ze z dolna wlacznie) Jesli chodzi o dolna to juz chyba niestety wiercenie pozostaje :neutral: EDIT: gorna->dolna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest siruba Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 wild_pig, Dzięki za szybki odzew!Hogi podrzucił mi fotkę tylnej klapy ,na której po daszku zostały tylko zaczepy na szybie. Nie wiem ,czy uda mi się je zdobyć,chyba , że z demontażu:) Nie wiesz może, jakiego kleju można użyć lub silikonu? Pozdr [ Dodano: Nie Sty 20, 2008 1:39 pm ] Oto fotka z mocowaniami lotki i półki. Może się przydać :wink: Dzięki Hogi. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts