GREGG Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Zawsze po zatrzymaniu auta i wyłączeniu silnika (forester wolnyssak) przez pare minut cos sobie trzaska wesoło w silniku (moze i w czasie jazdy tez trzaska, ale tego juz nie da sie sprawdzic). Z czego to wynika?? W zadnym innym aucie nigdy czegoś takiego nie mialem. Mysle ze to nie jest problem - bo w znanej mi dobrze poprzedniej wersji (MY04) jest dokladnie taki sam objaw - ale ciekaw jestem co zacz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
turdziGT Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Zawsze po zatrzymaniu auta i wyłączeniu silnika (forester wolnyssak) przez pare minut cos sobie trzaska wesoło w silniku trzeskaja rozgrzane oslony kolektora i wydechu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashmere Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 u mnie w każdym aucie trzaska. Nie ma sie czym przejmować :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GREGG Posted January 18, 2008 Author Share Posted January 18, 2008 ok dzieki za wyjasnienie. tak jak napisalem nie przejmuje sie bo wiem ze w innych subarkach tez to jest, tylko sie dziwilem czemu akurat w subaru takie cuś? widać TTTM. ja miałem do czynienia z alfą, volvo, renault, fordem, audikiem, beemką i nigdy nie trzaskały [ Dodano: Pią Sty 18, 2008 12:26 pm ] no, renowka troszke trzasneła ale w innym tego słowa znaczeniu :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
turdziGT Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 tylko sie dziwilem czemu akurat w subaru takie cuś? widać subaru ma bardzo dlugi kolektor a przez to ze jest pod autem jest zaly osloniety.inna auta zazwyczaj maja tylko kawalek oslony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts