Gunahagar Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 paru moich znajomych chce zamowic jakies graty z za wielkiej wody i sam tez sie zaczolem zastanawiac czy nie kupic takich zeczy jak kompl wydech2,5 pompe paliwa kompl sprzeglo+docisk+jakies lozysko? (i moze tarcze + klocki) I tu pojawia sie moje pytanie... ...czy wszystko podejdzie bez problemu ??? ...i czy moglby mi ktos polecic jakiegos producenta tego i owego z GORy dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 czy wszystko podejdzie bez problemu ??? ...i czy moglby mi ktos polecic jakiegos producenta tego i owego z GORy dziekuje Nie rozumiem Twojego pytania. Co ma podejść bez problemu? I co oznacza producent tego i owego? Mógłbyś wyrażać się konkretniej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue76 Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Sprzęgło AP Racing, pompa Walbro 255, wydech APS (bierz od razu 3 cale). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gunahagar Posted January 17, 2008 Author Share Posted January 17, 2008 kolega jakos zrozumial... (czy wszystko podejdzie ...nie wiem czy wersja usa sie czyms nie rozni) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Gunahagar, Ty za to mógłbyś nabrać nieco ogłady Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gunahagar Posted January 17, 2008 Author Share Posted January 17, 2008 nie chcialem nikogo urazis PEACE Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashmere Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 zaczolem zacząłem zeczy rzeczy wydech2,5 pompe paliwa kompl sprzeglo+docisk+jakies lozysko? (i moze tarcze + klocki) czy wszystko podejdzie bez problemu ??? jeżeli zostaną kupione pod konkretny model samochodu to będą pasować i czy mógłby mi ktoś polecić jakiegoś producenta tego i owego podpisuje sie pod słowami Blue76 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xbike Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 nie wiem czy wersja usa sie czyms nie rozni jezeli mowimy o aucie, ktore masz w opisie, to tak: amerykanska wersja GT jest zasadniczo rozna Link to comment Share on other sites More sharing options...
CZARNY Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Gunahagar, Co do tego co chcesz kupić, to kwestia ile masz $ na to. Bo można kupić graty topowych firm oraz inne tańsze graty ale tak samo dobre. [ Dodano: Pią Sty 18, 2008 1:15 am ] Blue76, Ostatnio sprowadziłem wydech cały od turbo firmy COBB powiem Ci, że bardzo fajnie gada..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioF Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 CZARNY pokaz ktory i jak mozesz powiedz za ile :?: niedlugo pewnie sam bede szukal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gunahagar Posted January 18, 2008 Author Share Posted January 18, 2008 nie zamierzam wybitnie szalec z $ tak z ciekawosci ile kosztowal COBB dzeki za rady ( z dyktand w szkole zawsze mialem pale ale na szczescie to nie forum ortograficzne :razz: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts