radix99 Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Zapytam więc podobnie jak w Pytaniach do Dyrekcji http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?p=588686#588686... Czy uszkodzenia na zamieszczonych poniżej zdjęciach kwalifikują się do straszenia mnie przez autoryzowany serwis Subaru utratą gwarancji na lakier i perforację nadwozia jeśli nie zgodzę się na naprawę lakierniczą (przypominam, że chodzi o LAKIEROWANIE elementów, a nie żadne zaprawki)? Zdjęć zderzaka przedniego i tylnego nie zamieszczam po wyraźnej odpowiedzi Dyrekcji, że ich uszkodzenie nie wpływa na całość gwarancji. Oczywiście na życzenie mogę przesłać zdjęcia w maksymalnej rozdzielczości (ok. 2,5 Mb każde) i rozmiarze (3264x2448)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Subaryta Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Według mojej wiedzy nie są to uszkodzenia kwalifikujące się do całościowego malowania, nie widzę (na zdjęciach!) uszkodzeń lakierniczych mogących negatywnie wpłynąć na stan blachy pod lakierem, maska jest aluminiowa czyli rdza nie grozi. Zaczekajmy na odpowiedź Działu Technicznego (zgłoszę temat) ale wg. zdjęć nie ma powodów do obaw. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
radix99 Posted February 6, 2008 Author Share Posted February 6, 2008 Na początku marca wybieram się do Krakowa, więc jeśli ktoś z SIP łaskawie poświęciłby mi chwilę czasu, to chętnie przyjadę na oględziny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts