Janusz Dudek Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Witam wszystkich :grin: W odpowiedzi na Wasze sugestie, zapraszam serdecznie do wzięcia udziału w "sobotniej pojeżdżawce" opartej na fundamencie szkolenia II stopnia. W programie kilka ćwiczeń praktycznych a w drugiej części spotkania próby na czas w kilku konfiguracjach. Termin: 26.01.2008 (Sobota) Godzina rozpoczęcia: 9.00 Czas trwania: około 7 godzin Liczba uczestników: minimalnie 5 a maksymalnie 9 osób Cena dla forumowiczów: 400 zł Zgłoszenia osób chętnych prosimy o przesyłanie na maila: jdudek@sjs.pl Co Wy na to? :grin: Dla zainteresowanych... na torze jest ślisko nieco bardziej niż zwykle Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Jaśko !!! chętnie bym przybył ale nie mam już pomysłu co mam żonie powiedzieć już brakuje mi miejsc w Polsce gdzie jestem w delegacji W poniedziałek sie widzymy to może coś wspólnie wymyślimy :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lezo Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Ja się piszę. 1. lezo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts