Sklepik Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Witam Zapraszam wszystkich forumowiczów do skladania propozcji na nowe rzeczy, które mogą wzbogacić oferte Sklepiku Internetowego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 WitamZapraszam wszystkich forumowiczów do skladania propozcji na nowe rzeczy, które mogą wzbogacić oferte Sklepiku Internetowego. ja na pewno bym wzial jakis GT'kowy kubek czy cos w tym rodzaju, tzn. cos GT'kowego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sklepik Posted January 16, 2008 Author Share Posted January 16, 2008 WitamZapraszam wszystkich forumowiczów do skladania propozcji na nowe rzeczy, które mogą wzbogacić oferte Sklepiku Internetowego. ja na pewno bym wzial jakis GT'kowy kubek czy cos w tym rodzaju, tzn. cos GT'kowego... TO NIE PROBLEM ZROBIĆ - Problem dostać zdjęcia w dużej rozdzielczości na neutralnym tle, Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 (...) Problem dostać zdjęcia w dużej rozdzielczości na neutralnym tle o jak duza rozdzielczosc chodzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sklepik Posted January 16, 2008 Author Share Posted January 16, 2008 (...) Problem dostać zdjęcia w dużej rozdzielczości na neutralnym tle o jak duza rozdzielczosc chodzi? 3008 x 2000 i ostre !! [ Dodano: Sro Sty 16, 2008 2:29 pm ] 1. 2. 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek K Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Moje propozycje to sklepiku: 1. Zegarek Subaru 2. Zestaw naklejek rajdowych SPRT na Impreze 3. Kostkarka do lodu - to oczywiscie kontynuacja polemini z Wlochatym :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sklepik Posted January 16, 2008 Author Share Posted January 16, 2008 Moje propozycje to sklepiku:: 1. Zegarek Subaru - do zrobienia, trzeba wybrać model 2. Zestaw naklejek rajdowych SPRT na Impreze - akcesorium - odpada 3. Kostkarka do lodu - to oczywiscie kontynuacja polemini z Wlochatym :wink [ Dodano: Sro Sty 16, 2008 3:46 pm ] zamówiłem krawaty i nowe smyczki Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 zamówiłem krawaty A gdzieś można je zobaczyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sklepik Posted January 16, 2008 Author Share Posted January 16, 2008 [ Dodano: Sro Sty 16, 2008 4:20 pm ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek K Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 a fuj. Co to za zegarki? Ale sa fatalne. Sklepik, czy mamy do dyspozycji logo STI rowniez? Jesli tak to mozna logo STi wrzucic na zegarek Link to comment Share on other sites More sharing options...
zajkos10 Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Sklepik, czy mamy do dyspozycji logo STI rowniez? Jesli tak to mozna logo STi wrzucic na zegarek dobry pomysł byłby z tym logo STI ,a zegarki podane wyżej w poście jednym słowem nie za fajne sa :???: ,wcześniejsze propozycje były ciekawsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sklepik Posted January 16, 2008 Author Share Posted January 16, 2008 a fuj. Co to za zegarki? Ale sa fatalne. Sklepik, czy mamy do dyspozycji logo STI rowniez? Jesli tak to mozna logo STi wrzucic na zegarek Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 zegarki tragedia Link to comment Share on other sites More sharing options...
domestos666 Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Okulary przeciwsłoneczne. :cool: , a zegarki to dramat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 to dramat. Dramaty niektóre są fajne. Bardziej apokalipsa :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Czepiacie się. :razz: Zegarki są tak ładne jak Impreza MY08 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz_555 Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Ciekawi mnie wygląd krawatów Chciałbym też aby rózne elementy ubioru występowały też w kolorze czarnym albo białym. Szczególnie T-shirty bo niebieski mi tak pasuje do twarzy... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sklepik Posted January 17, 2008 Author Share Posted January 17, 2008 Ciekawi mnie wygląd krawatów Chciałbym też aby rózne elementy ubioru występowały też w kolorze czarnym albo białym. Szczególnie T-shirty bo niebieski mi tak pasuje do twarzy... :wink: Tu nie możesz narzekać. Są i czarne i białe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz_555 Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Tu nie możesz narzekać. Są i czarne i białe. Trochę jednak mogę, bo owszem są czarne i białe ale akurat nie taki wzór jakbym chciał :wink: Mniejszaztym Nie jestem tu po to żeby narzekać, czekam na krawat Pozdrawiam, Tomasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sklepik Posted January 17, 2008 Author Share Posted January 17, 2008 JAK SZALEĆ TO SZALEĆ :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godlik Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 JAK SZALEĆ TO SZALEĆ :razz: Sklepik, Ty nie marudź tylko rób te z pierwszej propozycji. Najładniejsze byli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sklepik Posted January 17, 2008 Author Share Posted January 17, 2008 lub taki JEDYNE 11 000 000 usd To drogie cudo niegdyś należało do amerykańskiego bankiera Henry`ego Gravesa. [ Dodano: Czw Sty 17, 2008 4:21 pm ] JAK SZALEĆ TO SZALEĆ :razz: Sklepik, Ty nie marudź tylko rób te z pierwszej propozycji. Najładniejsze byli Czekam na wyceną i wizualizacje Podzielę sie wrażeniami Ale i tak zegarki będa w kolekcji EXCLUSIVE w marcu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Shaker - silver oczywiscie Kubelek do lodu na 0,7L kieliszki do wodki Latarka Maglite z logo krawata bym nie zalozyl ale spinki do koszuli z malym logo lub delikatnym grawerowanym napisem :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 lub takiObrazek JEDYNE 11 000 000 usd To drogie cudo niegdyś należało do amerykańskiego bankiera Henry`ego Gravesa. Ja poproszę dwa :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sklepik Posted January 18, 2008 Author Share Posted January 18, 2008 lub takiObrazek JEDYNE 11 000 000 usd To drogie cudo niegdyś należało do amerykańskiego bankiera Henry`ego Gravesa. Ja poproszę dwa :razz: złóż zamówienie - ale jest tylko jeden Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts