stempel Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 silnik 2.0 w imprezie i legacy jest taki sam, więc możnaby domniemywać iż do przekazania napędu to samo urządzenie służy. mylę się ? da sie skrzynie z imprezy do legacy zainstalować ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 stempel, zależy który rocznik, ale nie do końca jest taki sam Różni się nieco osprzętem. Skrzynia jest podobna, trzeba by się tylko przełożeniom przypatrzeć, by pasowały do tylnego dyfra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stempel Posted January 21, 2008 Author Share Posted January 21, 2008 stempel, zależy który rocznik, ale nie do końca jest taki sam Różni się nieco osprzętem. Skrzynia jest podobna, trzeba by się tylko przełożeniom przypatrzeć, by pasowały do tylnego dyfra. a słyszałeś żeby ktoś czegoś takiego dokonał? ale chyba lepiej poszukać skrzynki od legacy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Najlepiej zadzwoń do kilku warsztatów zajmujących się Subaru i się zapytaj. Moja wiedza jest zbyt mała Link to comment Share on other sites More sharing options...
stempel Posted January 21, 2008 Author Share Posted January 21, 2008 jeden kolega z forum proponuje mi od imprezy z 99. co to znaczy że osprzętem sie różnią? jestem pełen obaw czy to przypasuje to legacego z drugiej polowy '94... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.