Wiatrak Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Witam, przed kupnem Forka oglądałem parę innych i wszystkie miały oznaki rdzy pod lub przy górnej uszczelce przedniej szyby. Mój tez coś tam ma, zastanawiam się czy coś z tym robić i ewentualnie co lakiernik będzie przy tym robił? Pewnie sciąganie szyby i malowanie całego dachu? Z 500 PLN pewnie taka przyjemność kosztuje? Nie chciałbym by mi kiedyś rdza przeżarła dziurę i zaczęło kapać na głowę :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magic_sc Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Dzialaj jak naszybciej, jedz do lakiernika ktory Ci ocynkuje blache porzed robota :smile: ja w kraku takiego mam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiatrak Posted January 16, 2008 Author Share Posted January 16, 2008 Dzialaj jak naszybciej, jedz do lakiernika ktory Ci ocynkuje blache porzed robota :smile: ja w kraku takiego mam Jaka cenka myślisz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Dzialaj jak naszybciej, jedz do lakiernika ktory Ci ocynkuje blache porzed robota :smile: ja w kraku takiego mam Ocynkuje blachę przed robotą? Hmm..pierwsze słyszę. W jaki sposób? Chyba że takim sprayem cynkowym? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIST Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Pierwszy słyszę żeby cynkować coś na samochodzie!? Ja słyszałem o cynkowaniu galwanicznym przez zanurzenie lub cynkowanie ogniowe. No chyba że ten fachowiec kąpie auto dachem w wannie.... Impossible, a jeśli się mylę to proszę powiedzieć jaką metodą on to robi!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts