michal Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Mialem okazje zetknac sie przez ostatnie dwa dni z nowym Foresterem. Nie jezdzilem, ale wymacalem caly samochod. Ponizej refleksje. - przod bardzo podobny do Outlandera, co wg mnie jest zaleta, - znacznie obszerniejsze wnetrze, - lepsze materialy wykonczeniowe (za wyjatkiem plastikowej deski), - wiekszy kufer, - lepsze fotele - wygodniejsze i z lepszym bocznym trzymaniem, - deska rozdzielcza zblizona wygladem do tej z imprezy, - przy Tribece wydaje sie nieznacznie mniejszy (!), - proporcje samochodu koreanskiego - przod niczym z auta osobowego, kabina z SUVa (troche to dziwnie z boku wyglada), - ramki w drzwiach - tyl samochodu lekko kontrowersyjny - ogromne swiatla i niemal wpisany w kwadrat. Podsumowujac: - wg mnie kolejne Subaru zrwyajace z przeszloscia (dla mnie to smutne, bo jestem wielkim fanem tej marki i duzo dla niej bylem i jestem (jeszcze) w stanie poswiecic), - bedzie sprzedawal sie jeszcze lepiej od poprzedniego forestera. Jest wiekszy, lepiej wykonany i patrzac na reakcje ogladajacych wywoluje pozytywne emocje. P.S. Na salonie w Detroit stalo kilka Imprez w tym czarny WRX sedan i czerwone STI hatch. Przechodzi sie obok nich bez zadnej reakcji. Kiedys jak przechodzilem obok STI, to zawsze cisnelo mi sie na usta "ja p@#@$@ STI", teraz prawie nie zauwazylem, ze ten hatch to STI. Info o Foresterze: http://www.kmh24.pl/kmh24_newsWiecej_16 ... azalo.html Forester na filmie: http://www.kmh24.pl/kmh24_newsWiecej_17 ... lmach.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie_gt4 Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 (...) Podsumowujac:- wg mnie kolejne Subaru zrwyajace z przeszloscia (dla mnie to smutne, bo jestem wielkim fanem tej marki i duzo dla niej bylem i jestem (jeszcze) w stanie poswiecic), - bedzie sprzedawal sie jeszcze lepiej od poprzedniego forestera. Jest wiekszy, lepiej wykonany i patrzac na reakcje ogladajacych wywoluje pozytywne emocje. (...) czyli wyglada na to, ze Subaru coraz bardziej "Tojotyzuje sie" tj. robi coraz lepsze, ale bezduszne auta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukiman Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Forester na filmie:http://www.kmh24.pl/kmh24_newsWiecej_17 ... lmach.html ... i ta muzyczka - jak z Bonanzy :roll: :mad: :sad: ewentualnie jak z przygodówek Disney'a wyświetlanych kiedyś w sobotnie południe ... :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŁukaszG. Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 wszystko pięknie wygląda, ale.............. po co te ramki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Ramki w drzwiach, diesel, lanos... kasowanie postów, bany, wolność słowa ... co nas jeszcze czeka... ?:roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpw Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 ramki w drzwiach Małżonka wyraziła się jasno. Subaru TAK ale z ramkami w drzwiach NIE. :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Na salonie w Detroit stalo kilka Imprez w tym czarny WRX sedan i czerwone STI hatch. Przechodzi sie obok nich bez zadnej reakcji. Kiedys jak przechodzilem obok STI, to zawsze cisnelo mi sie na usta "ja p@#@$@ STI", teraz prawie nie zauwazylem, ze ten hatch to STI. Wpadaj na Jacka. Mam. Stoi i się marnuje. Opijemy smutki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal Posted January 16, 2008 Author Share Posted January 16, 2008 A to zawsze. Jutro przyziemiam ok. 12. Ogarne robote w biurze i zglosze gotowosc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 W sobotę będzie idealnie - w piątek nie bardzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal Posted January 17, 2008 Author Share Posted January 17, 2008 Przemeq, melduje sie nad Wisla. Ide spac. Strasznie tu brzydko, szaro i nudno. Dobranoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.