ŁukaszG. Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 1. Czy ktoś używa hamulców EBC? Wiem, że są różne kolory w zależności od potrzeb i tu pojawia się pytanie jak mocne założyć. Auto nie jest i nie będzie używane w sporcie, ale przyda się dobry hebel 2. Tworzył ktoś taką rzeźbę jak: downpipe z katem np. Devil, Helix z centerpipe i puchą Supersprinta? Oczywiście 2,5 cala :razz: P.S. no chyba, że ktoś ma do sprzedania kata Supersprinta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guma Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 ŁukaszG., :arrow: PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRAF Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Napisz do forumowicza OGS on ci napewno doradzi, sam uzywa testuje jakies EBC u siebie w WRX-ie. Ja od siebie polecam klocki EBC RED STUFF bo mialem je w 100NX ie i sprawowaly sie genialnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŁukaszG. Posted January 15, 2008 Author Share Posted January 15, 2008 wielkie dzięki :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intakwrx Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 1. Czy ktoś używa hamulców EBC? Wiem, że są różne kolory w zależności od potrzeb i tu pojawia się pytanie jak mocne założyć. Auto nie jest i nie będzie używane w sporcie, ale przyda się dobry hebel http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?t= ... hlight=ebc http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.ph ... sc&start=0 http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?t= ... sc&start=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŁukaszG. Posted January 16, 2008 Author Share Posted January 16, 2008 dzięki za linki. 2 dni przeglądałem ale sytuacji do końca mi nie wyjaśniły. czemu nikt z katalizatorem się nie udziela? buuuuuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 dzięki za linki. 2 dni przeglądałem ale sytuacji do końca mi nie wyjaśniły. czemu nikt z katalizatorem się nie udziela? buuuuuu bo temat z hamulcami to rzeka..... i co rusz są inne opinie, jak chcesz znac moją pomimo iż sprzedaje produkty EBC , nie mam do nich przekonania , jeżdziłem i już nie bede jeżdził Jeśli chodzi o wydech pewnie można to wszystko w jakiś sposób poskładac z wiekszymi lub mniejszymi problemami, generalnie nie polecam, lepiej kupić całość z jedenj firmy wtedy masz pewność że wszystko bedzie pasowac , i nie trzeba robic drutu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŁukaszG. Posted January 17, 2008 Author Share Posted January 17, 2008 dobra i o to chodziło :wink: dzięki carfit za szczerość szukam dalej downpipa z Ss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rzeznik Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Miałem tarcze EBC turbo groove + redstuff. Hamowanie wydajne, ale łoskot był taki jak miałyby rozpaść się łożyska w piastach . Do normalnej jazdy zestaw ten jest dla cierpliwych i bardzo wyrozumiałych :wink: Rzeznik Link to comment Share on other sites More sharing options...
JED Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Miałem tarcze EBC turbo groove + redstuff. Hamowanie wydajne, ale łoskot był taki jak miałyby rozpaść się łożyska w piastach . Do normalnej jazdy zestaw ten jest dla cierpliwych i bardzo wyrozumiałych :wink: Ja mialem w WRX identyczny zestaw i bylo normalnie, czyli srednio-cicho. Za to teraz mam kloki Ferrodo 2500 i spalam sie ze wstydu - moje auto slychac w promieniu (nie przesadzam) 500m :!: :!: :!: Ale przyznac musze, ze hamuja (troche) lepiej niz w/w zestaw. No i to je jeszcze ratuje przed wywaleniem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts