pablo2k Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Witam! Temat już nie raz był wałkowany - wiem Pytanie z innej beczki trochę, czy pompa wspomagania z Forestera MY02 będzie pasować do Legacy MY96? Wyglądem się nie różnią - poza zbiorniczkiem który podobno już nie przecieka na łączeniu. Bo mojej się umarło a nie zamierzam znowu uszczelniać tego ustrojstwa co 15kkm. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
E12 Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 możemy się zamienić dam CI do twojego a Ty mi z 2002 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo2k Posted January 15, 2008 Author Share Posted January 15, 2008 E12, gdybym miał tę pompę z Forysia w ręku to bym ją założył już - jeśliby pasowała Pytam czy będzie pasować bo mam na oku taką, ale dobry kawałek drogi ode mnie :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
E12 Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Tobie nie będzie ale mi będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.