misiu Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Pytanie całkiem na poważnie. Gdzie i za ile można kupić kompletny BODY KIT do imprezy MY06 - chodzi o WRC. Gdzie i jak zamontować? Co trzeba przerobić? Wiem, że CARFIT coś tam w temacie jest więc jak możesz to pomóż Temat na prośbę kolegi:) :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue76 Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Jest na Japanparts, robi to BurnUp. Wychodzi drogo jak cholera, ale jak Ci bardzo zależy to mogę podliczyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiu Posted January 14, 2008 Author Share Posted January 14, 2008 to poproszę ślicznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashmere Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 SWRT555, na prosbe kolegi J. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiu Posted January 14, 2008 Author Share Posted January 14, 2008 J jak V Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Pytanie całkiem na poważnie.Gdzie i za ile można kupić kompletny BODY KIT do imprezy MY06 - chodzi o WRC. Gdzie i jak zamontować? Co trzeba przerobić? Wiem, że CARFIT coś tam w temacie jest więc jak możesz to pomóż Temat na prośbę kolegi:) :cool: Interesowałem sie tym tematem ale odpuściłem, jest duzy problem co zrobić z roztawem kół, tzn. może inaczej, mozna zastosowac dystanse min. 25mm ale takim autem to można jeździć na wystawy tuningowe a nie szaleć po torach czy oesach, jest za duże ryzyko. Zrobic profi jest problem, muszą być inne wahacze, no to i półosie, mozna zamówić z WRC ale tu napotkamy jeszcze inne utrudnienia, bo nie ma gdzie tych wahaczy zamontowac , jest zupełnie wszystko inne. doradz koledze żeby odpuścił to na zdjeciu ma seryjne błotniki, tak naprawde to tylko inna maska , i zderzak , a WRC robi największe wrażenie jak ma poszerzone błotniki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacool Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 to na zdjeciu ma seryjne błotniki, tak naprawde to tylko inna maska , i zderzak , a WRC robi największe wrażenie jak ma poszerzone błotniki Nie wydaje mi sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiu Posted January 15, 2008 Author Share Posted January 15, 2008 Koledze chodzi tylko o wygląd tak więc proszę o namiary na producenta Body Kitów - Carfit prośba do Ciebie Chyba będziemu mieli w Polsce prawie WRC :cool: jak w żywcu :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 to na zdjeciu ma seryjne błotniki, tak naprawde to tylko inna maska , i zderzak , a WRC robi największe wrażenie jak ma poszerzone błotniki Obrazek Nie wydaje mi sie Obrazek zobacz tu jak wyglądaja błotniki WRC :arrow: http://autodrum.com/img/media/wallpaper ... 006_01.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue76 Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Jest jeszcze l'aunsport: Koszt: ok. 16k W przypadku Burn-Up znacznie drożej, z opłatami wychodzi ok. 30k Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiu Posted January 15, 2008 Author Share Posted January 15, 2008 gracjas :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bart Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Raczej nie ma czegoś takie jak ala WRC jeśli chodzi o wygląd. Tak jak napisał Carfit - jeśli demo to można zrobić jeśli do jazdy taniej kupić starszego WRC'a niż przerabiać z STi 06. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacool Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 zobacz tu jak wyglądaja błotniki WRC http://autodrum.com/img/m...wrc_2006_01.jpg jak wyglada wuercówka to ja wiem co nie zmienia faktu ze blotniki o ktorych byla mowa seryjne bynajmniej nie byly choc do WRCowych im wiele brakuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 SWRT555, to V. już tu nie przebywa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRNIK Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 SWRT555, to V. już tu nie przebywa? przebywa ale tylko czyta bo woli się nie narażać :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts