hiszpan25 Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 Witam i mając nadzieję, że w związku z tym , że na forum jest co najmniej kilku motocyklistów pozwolę sobie zapytać o to, czy ktoś z Was szanowni subaro-motocykliści ma doświadczenie z Hondą VFR800 wyprodukowaną po 2002 najlepiej jeśli jeszcze na dodatek wyposażoną w ABS. Na przyszły sezon mam zamiar zakupić takiego Interceptora i szukam opinii na jego temat. Miał ktoś z Was testować ten motocykl? Prosiłbym o podzielenie sie wrażeniami. PZDR! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vfts Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 Witam i mając nadzieję, że w związku z tym , że na forum jest co najmniej kilku motocyklistów pozwolę sobie zapytać o to, czy ktoś z Was szanowni subaro-motocykliści ma doświadczenie z Hondą VFR800 wyprodukowaną po 2002 najlepiej jeśli jeszcze na dodatek wyposażoną w ABS. Na przyszły sezon mam zamiar zakupić takiego Interceptora i szukam opinii na jego temat. Miał ktoś z Was testować ten motocykl? Prosiłbym o podzielenie sie wrażeniami. PZDR! Nie latałem VFRą, ale też mam zamiar własnie takiego VTECa zakupić, choć niewiele mocniejszy od Fazera to ponoć naprawę bardzo wygodny zarówno na wyprawę w Alpy, jak i wystarczająco szybki, co by w weekend na jakiś tor wyskoczyć. Pozdro i powodzenia w poszukiwaniach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xbike Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 IMO - 1. Nie kupilbym motocykla z VTEC-iem, gwaltownie reaguje i moze przyspozyc sporego zaskoczenia w zakrecie. W dolnym zakresie obrotow nie jedzie. 2. ABS w motocyklu tylko dla kompletnych laikow. Wyjatkiem jest BMW. Honda i Yamaha - hamowanie na tarce i przelatujesz przez skrzyzowanie 3. Jezeli motocykl sportowo-turystyczny to Hayka, jezeli turystyczno-sportowy to FJR /bez ABS-u/. Co prawda obydwa sa "rzedowe", ale V-ka w VFR wcale nie idzie z dolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiszpan25 Posted January 27, 2008 Author Share Posted January 27, 2008 Temat zakończony! Od wczoraj jestem posiadaczem VFR 800A czyli RC46 Interceptor z ABS i VTEC Teraz przede mną przeprawa z rejestracją i oswajanie się ze sprzętem. PZDR! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts