Jump to content

VFR800 Interceptor

hiszpan25

Recommended Posts

Witam i mając nadzieję, że w związku z tym , że na forum jest co najmniej kilku motocyklistów pozwolę sobie zapytać o to, czy ktoś z Was szanowni subaro-motocykliści ma doświadczenie z Hondą VFR800 wyprodukowaną po 2002 najlepiej jeśli jeszcze na dodatek wyposażoną w ABS. Na przyszły sezon mam zamiar zakupić takiego Interceptora i szukam opinii na jego temat.

Miał ktoś z Was testować ten motocykl? Prosiłbym o podzielenie sie wrażeniami.

PZDR!

Witam i mając nadzieję, że w związku z tym , że na forum jest co najmniej kilku motocyklistów pozwolę sobie zapytać o to, czy ktoś z Was szanowni subaro-motocykliści ma doświadczenie z Hondą VFR800 wyprodukowaną po 2002 najlepiej jeśli jeszcze na dodatek wyposażoną w ABS. Na przyszły sezon mam zamiar zakupić takiego Interceptora i szukam opinii na jego temat.

Miał ktoś z Was testować ten motocykl? Prosiłbym o podzielenie sie wrażeniami.

PZDR!

Nie latałem VFRą, ale też mam zamiar własnie takiego VTECa zakupić, choć niewiele mocniejszy od Fazera to ponoć naprawę bardzo wygodny zarówno na wyprawę w Alpy, jak i wystarczająco szybki, co by w weekend na jakiś tor wyskoczyć. Pozdro i powodzenia w poszukiwaniach

IMO -

1. Nie kupilbym motocykla z VTEC-iem, gwaltownie reaguje i moze przyspozyc sporego zaskoczenia w zakrecie. W dolnym zakresie obrotow nie jedzie.

2. ABS w motocyklu tylko dla kompletnych laikow. Wyjatkiem jest BMW. Honda i Yamaha - hamowanie na tarce i przelatujesz przez skrzyzowanie

3. Jezeli motocykl sportowo-turystyczny to Hayka, jezeli turystyczno-sportowy to FJR /bez ABS-u/. Co prawda obydwa sa "rzedowe", ale V-ka w VFR wcale nie idzie z dolu.

• 2 weeks later...