Jump to content

czarna wtyczka diagnostyczna

Jacool

Recommended Posts

szukalem juz na forum szukalem na NASIOC (w USA maja ten sam problem) a co najwazniejsze szukalem pod fajera i dwie zielone sa, jedna czarna jest ale do odczytania bledow ECU potrzebuje drugiej czarnej wtyczki, ktorej za nic nie moge znalezc. Moze jakies sugestie, najlepiej od posiadaczy STi US bo wlasnie w tym aucie jest problem z czarnulą. Tylko darujcie sobie prosze podpowiedzi w stylu "poszukaj pod kierownica moze jest zawinieta tasma" bo prawie nabawilem sie juz skrzywienia kregoslupa od szperania. z gory dzieki :mrgreen:

mniej wiecej na środku dolnej konsoli pod kierownicą masz złacze 16 pinowe, w takim wgłębieniu

carfit, kolega chcial chyba sprawdzic bledy metoda na mrugajaca kontrolke. Czy dobrze mi sie wydaje ze w STi nie ma tej drugiej kostki, ktora sie laczy? Bledy mozna sprawdzic tylko za pomoca skanera OBD2.

carfit, kolega chcial chyba sprawdzic bledy metoda na mrugajaca kontrolke. Czy dobrze mi sie wydaje ze w STi nie ma tej drugiej kostki, ktora sie laczy? Bledy mozna sprawdzic tylko za pomoca skanera OBD2.

aaa teraz czaje :roll: , ale mi to ani przez chwile na myśl nie przyszło, oczywiście nie ma tej wtyczki i jedyna metodą jest podłoczenia scanera pod złącze OBD II

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...