M_a_c_i_e_k Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Nie jestem audiofilem, ale charczenie audio w Legacy mnie dobija :???: Wiem z innych wątków, że "ten typ tak ma", wiedziałem przed zakupem :cool: więc nie powiem, że jestem rozczarowany :wink: Przyszedł czas, żeby to audio doprowadzić do stanu używalności. Czy ktoś mógłby polecić jakiś warsztat w Warszawie, który za w miarę sensowne pieniądze coś z tym zrobi? Sensowne pieniądze to w zamierzeniu 1,5~2K. Idealnie byłoby, gdyby ktoś już miał za sobą taką operację w tym samym modelu samochodu - chciałbym mieć pewność, że warsztat będzie wiedział, co i jak zrobić, że nie będzie się uczył Subaru na moim egzemplarzu. Dzięki z góry (Fuji) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart99 Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Godna polecenia to Galeria Tonów na Głównej chłopaki nieźle się znają i zazwyczaj robią tylko "lepsze" fury. Widziałem niejeden samochód od nich i naprawdę jest super. Nie wiem niestety jak to u nich z "sensownymi" pieniędzmi bo handlują raczej lepszym niż gorszym sprzętem. Ale Twój budżet na dobrą instalację na przód będzie OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Jeżeli chodzi o audio to rozsądne ceny maja tu: "Centrum Car Hi-Fi" Jacek Klepka 02-690 Warszawa, Bokserska 53 - woj. mazowieckie tel. 022 853 62 71 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robeet Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 W mojej Imprezie mam podobny problem,to fabryczne nagłośnienie to istna tragedia ....czy ktoś mógłby mi polecić jakiś audio-warsztat w mojej okolicy tzn w woj Śląskim, gdzie molgli by cos z tym zrobić ??? Dzięki,pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
roberto Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 m_a_c_i_e_k polecam Ci: www.barieradzwieku.pl. poniżej link ze zdjeciami mojego auta... http://www.barieradzwieku.pl/instalacje/41.html Znają generalnie markę, w legasiu wytłumili drzwi, założyli wzmacniacz, wymienili głosniki z przodu, wymienili okablowanie. Trwało 2 dni, ale uwierz naprawdę warto. Gra rewelacyjnie !! Polecam, można się z nimi spokojnie dogadać... ale może nie są najtansi... roberto Link to comment Share on other sites More sharing options...
M_a_c_i_e_k Posted January 23, 2008 Author Share Posted January 23, 2008 Dziękuję wszystkim za (p)odpowiedzi. Dam znać, jak już będzie po. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Pytanie o warsztaty to nie wątek do Forum Technicznego. To primo. Secundo - takie wątki już były. To jest główny: http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?t=102183 . Zamykam i proszę o niedublowanie wątków, szczególnie w Technicznym, a już w ogóle szczególnie takich, o których jest w FAQ . Cudem uniknąłeś paska... :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts