Jump to content

Doprowadzenie audio do stanu używalności - Legacy MY07

M_a_c_i_e_k

Recommended Posts

Nie jestem audiofilem, ale charczenie audio w Legacy mnie dobija :???: Wiem z innych wątków, że "ten typ tak ma", wiedziałem przed zakupem :cool: więc nie powiem, że jestem rozczarowany :wink: Przyszedł czas, żeby to audio doprowadzić do stanu używalności.

Czy ktoś mógłby polecić jakiś warsztat w Warszawie, który za w miarę sensowne pieniądze coś z tym zrobi? Sensowne pieniądze to w zamierzeniu 1,5~2K. Idealnie byłoby, gdyby ktoś już miał za sobą taką operację w tym samym modelu samochodu - chciałbym mieć pewność, że warsztat będzie wiedział, co i jak zrobić, że nie będzie się uczył Subaru na moim egzemplarzu.

Dzięki z góry (Fuji)

Godna polecenia to Galeria Tonów na Głównej chłopaki nieźle się znają i zazwyczaj robią tylko "lepsze" fury. Widziałem niejeden samochód od nich i naprawdę jest super.

Nie wiem niestety jak to u nich z "sensownymi" pieniędzmi bo handlują raczej lepszym niż gorszym sprzętem. Ale Twój budżet na dobrą instalację na przód będzie OK.

W mojej Imprezie mam podobny problem,to fabryczne nagłośnienie to istna tragedia :evil: ....czy ktoś mógłby mi polecić jakiś audio-warsztat w mojej okolicy tzn w woj Śląskim, gdzie molgli by cos z tym zrobić ???

Dzięki,pozdrawiam

m_a_c_i_e_k polecam Ci: www.barieradzwieku.pl.

poniżej link ze zdjeciami mojego auta...

http://www.barieradzwieku.pl/instalacje/41.html

Znają generalnie markę, w legasiu wytłumili drzwi, założyli wzmacniacz, wymienili głosniki z przodu, wymienili okablowanie. Trwało 2 dni, ale uwierz naprawdę warto. Gra rewelacyjnie !!

Polecam, można się z nimi spokojnie dogadać... ale może nie są najtansi...

roberto

• 2 weeks later...

Pytanie o warsztaty to nie wątek do Forum Technicznego. To primo.

Secundo - takie wątki już były. To jest główny: http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?t=102183 .

Zamykam i proszę o niedublowanie wątków, szczególnie w Technicznym, a już w ogóle szczególnie takich, o których jest w FAQ :evil: . Cudem uniknąłeś paska... :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...