Hogi Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Nie wiem czy wszyscy tak mają. Gdy wejdę w czyjś profil i kliknę znajdź wszystkie posty, wyświetla mi tylko 1 stronę z postami. Nie mogę wejść w dalsze, wyświetla mi komunikat: Nie znaleziono tematów ani postów pasujących do Twoich kryteriów Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Na kogo szukasz haków? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted January 10, 2008 Author Share Posted January 10, 2008 Na Ciebie :wink: Też. :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Tak się dzieje u tych którzy mają dużo postów (od Adamusa wzwyż). Przyczyna tego jest zapewne ta sama jak w przypadku niesprawnej szukajki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?t=112849 oj hogi, hogi, lata leca, pamiec juz nie ta co kiedys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.