Waldemar Biela Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 jes to tyko odzew na zapoczebowanie na ankiety. W ty ankiecie mogo brać udział wszyscy......... za wyjonkiwm kobiet, menszczyzn, dzieci i forumowiczów. Reszta niek dawa czadu. mamusia Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumex1 Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Matka widzialem kiedys w tjeljewidjeniu jak Gucwinski bawil sie kotem :roll: czy to aby zdrowe?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Zdrowe, niezdrowe... a pic trzeba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumex1 Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Simon1, z kotem? :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Z rozsądkiem, bo inaczej można dostać kota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Nie, nie, pic trzeba conajwyzej z werwa. A kot ma wtedy siedziec cicho i nieprzeszkadzac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 juz trzech oferuje kocice z Ukrainy. 150zl/h i moze byc taka zabawa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
remek Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Gucwinski kot to pikus, ja widziałem jak bawił sie bołom Pumex, co Ty masz tam w avatarze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumex1 Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Pumex, co Ty masz tam w avatarze? no wlasnie to mnie zaniepokoilo i stad pytanie...jakos Gucwinskie musze omijac chyba. Zatem otwieram flaszke i rygluje drzwi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 kot to pikus, ja widziałem jak bawił sie bołom Czym ? :shock: - to gryzie? :razz: [Edit by Subaryta] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Zatem otwieram flaszke i rygluje drzwi Dobrze, ze nie na odwrot ( otwieram drzwi i rygluje flaszke) :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
remek Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 to gryzie? :razz: co to som gryzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 hogi napisał/a: to gryzie? :razz: co to som gryzie? Ja stawiam na samice dzwiedzi. :wink: (albo toperzy) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 co to som gryzie? pewnie to samo co bołom :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldemar Biela Posted January 9, 2008 Author Share Posted January 9, 2008 Matka widzialem kiedys w tjeljewidjeniu jak Gucwinski bawil sie kotem :roll: czy to aby zdrowe?? Nie wiem jak dla kota ale Guwiński wyglondal na wyluzowanego. mamusia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mały 5150 Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Kocicy z Ukrainy co robi wszystko nie "posiadywuje" - wielka szkoda, ale chętnie przygarnę Jeżeli chodzi o uprząż dla niegrzecznych kiciusiów to proponuję munsztuk - konia na zadzie posadzić tym można :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldemar Biela Posted January 9, 2008 Author Share Posted January 9, 2008 Kocicy z Ukrainy co robi wszystko nie "posiadywuje" - wielka szkoda, ale chętnie przygarnę Jeżeli chodzi o uprząż dla niegrzecznych kiciusiów to proponuję munsztuk - konia na zadzie posadzić tym można :wink: bardzo poprosze przenś do ankiety o koniach. Też lubie tatara ale nie z kota. W miarę wolnego czasu utworzę również ankietę o uprzężach. mamusia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 W miarę wolnego czasu utworzę również ankietę o uprzężach. A może o trunkach? :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 A może o trunkach? :cool: To jeszcze takiego nie stworzyłeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 W miarę wolnego czasu utworzę również ankietę o uprzężach. A może o trunkach? :cool: Teraz wdepnąłeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mały 5150 Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Też lubie tatara ale nie z kota. mamusia Gdyby Alf to słyszał Link to comment Share on other sites More sharing options...
grygo Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 czy lubie koty? hmm...jak mawiali starzy gorole "ni hooyooo" a tak w ogole to: Wicia wierzchem? nie moze byc, na kocie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olleo Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Do kotow mam stosunek mieszany - Subaru jezdzic nie lubia, a maja przeciez naped na cztery lapy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Koty som fajne, jak się je pociera, to można nawet żarówkę zasilić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smiechu Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 [edit by Smiech'u] a tera bedzie ło kocie i ło kobicie, żeby nie beło łof-topic: ło-kot + ło-kobita = ło-kowita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.