Waldemar Biela Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Właśnie mię zbrzydło życie bo mię się skończyła flaszka. Te forumowicze co mię znajo osobiście, wiedzo że, jak mamusia używa rzeczownika "flaszka" w liczbie pojedynczy, jest to tyko wyrafinowana retoryka, a jak pisze że "mię sie skończyła" znaczy sie że, jesdem w połowie zero siedem, czyli za nie wiency jak pietnaście minut skończo mi sie środki do życia. Założyłam se ten temat bo uźżałam pewnom nisze na łachmanach foruma .... znaczy sie ....jes zajebiste zapoczebowanie na ankiety. Tak bżmi wersja oficjalna. Naprawde mamusia zakłada temata tyko z jednego powodu. Uważny czytelnik już sie skapował. Nieuwanemu muszem zasygnalizować. Skoro napisałam że skończyła mię sie flaszka ( dodam że nie beła sierotom ) znaczy sie ,,,,, no ..... sie znaczy że co? Że mamusia zakłada nowe temata jak sie napierdoli jak ślonski autobus. W tem przypadku drugiem czynnikiem jes fakt że, ze sylwestra mię została pewna iloś materiałow deintegrujących ( czy petardy hujowe ...sorki ...hukowe ) natomias wykończyli mię sie materiały integrujące co do ćwiartki. W ty ankiecie założyłam pewne obostrzenia. Bedzie tak: - w ankiecie nie mogo brać udziału żonate facety ze starzem powyży półtora miesionca. ( one już wiedzo że majo przejebane i mogli by mię negatywnia zafałszować wyniki. - w nakiecie nie mogo brać udziału kobiety bendonce w trakcie monstrancji ......abo jakaś podobna nazwa ale chodzi o tako sytuacja jak u faceta jak mu urwie jaja, oraz te przed i po menopauzie. Reszta niek se używa żeby nik mię nie zarzucił szowinizmu. - w ankiecie nie mogo brać udziełu dzieci do lat 64 bo to jes niepoważne guwniarstwo. - w ankiecie nie mogo brać udziału osoby co majo przyznane wysokie kredyty bo to so samobujcy. - w aniekie nie mogo brać udziału źwierzenta i bliźniaki nawet jeżeli to sie kumuluje. Czekam z niecierpliwościo na miarodajne wyniki. mamusia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milek Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Waldek, nie wiem co napisac. Jestes mocno kontrowersyjna postacia ale mimo pewnego belkotu doskonale zrozumialem twoj przekaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Zagłosowałem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek MTS Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Mamusiu...jednoczę się z tobą. Właśnie dostałem paska, czytam wiadomy wątek i zmienia mi się obraz pewnych rzeczy. Ale wiesz co? Ta planeta musi istnieć. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esilon Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 dlaczego ta ankieta nie jest w Technicznym :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 To się nazywa ankieta, a nie jak inne jakieś dwie odpowiedzi do wyboru i to jeszcze takie nieciekawe Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart99 Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 - w ankiecie nie mogo brać udziału żonate facety ze starzem powyży półtora miesionca. ( one już wiedzo że majo przejebane i mogi by mię negatywnia zafałszować wyniki. No z tym to się nie zgadzam bo przejybany to maja faceci co żony nie mają, wszystko jeszczy przed nimi, póżniej albo wcześniej??? dowiadują się co to jest małżyństwo - powolny, acz nieustanny proces dowiadywania się, jakiego męża jego żona chciała mieć... Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldemar Biela Posted January 9, 2008 Author Share Posted January 9, 2008 dlaczego ta ankieta nie jest w Technicznym :shock: Ponieważ moje tematy so technicznie nie możliwe do przeniesienia gdziekolwiek z telewizjo TRWAM włoncznie. Jes mię niezwykle przykro. Takie so realia. Jak by jeszcze jakieś pytania to poprosze skorzystać z cykliniarki ........ z encyklopedii i nie zawraca mię dupy. mamusia Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1_Czarny Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Hehehe.... bardzo fajnie gryze ta ankieta wiadomy temat :) zagłosowałem! Szacuneczek pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudlatyaco Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 a ja se zagłosowałem i włączyłem ignora na wiadomy mocno zakręcony temat (nie ten :razz: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 A ja nie rozumiem pytania. O który świat biega? Pierwszy, drugi czy czeci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Subaryta Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Matka.....jest tylko jedna.... ale i tę przyjmuję Oczywiście grzecznie oddałem głos Pazdrawliajem Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 A ja nie rozumiem pytania. O który świat biega? Pierwszy, drugi czy czeci? Sądzę że o ten zerowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olleo Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 To się nazywa ankieta, a nie jak inne jakieś dwie odpowiedzi do wyboru i to jeszcze takie nieciekawe Brakuje tu jakiejs odpowiedzi :???: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARKO RALLY Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 No i kawa rozbryzgana na klawiaturze przy trzecim pytaniu nie wytrzymalem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarkin Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Głos oddany. To poczym chodze może istnieć ma moje pozwolenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARKO RALLY Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 To poczym Sam se poczym Link to comment Share on other sites More sharing options...
adaś Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Ni ma huja we wsi - plaeta ma istnieć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 winna byc jeszcze opcja: mam gdzieś ten świat bo mam internet i jestem wirtualny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł_P Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 sorki wszystkim, ale czy musi tu latać tyle wulgaryzmów ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalili Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 zgadzam się, istnieją granice dobrego smaku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Z mamusią się nie polemizuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
radix99 Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 szkoda, że zostałem wyłączony z głosowania (niniejszym protestuję), bo wyniki są już zafałszowane, a te dotychczasowe 67 osób uczestniczących, to niby kto zweryfikuje pod względem, hę :cool: ??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł C Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 sorki wszystkim, ale czy musi tu latać tyle wulgaryzmów ? zgadzam się, istnieją granice dobrego smaku... panowie, jeśli Wam nie pasuje język mamuśki to po prostu nie czytajcie, wracajcie np. do tematu "czy to forum ma istnieć". Ja osobiście wolę czytać to :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
so_what Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Paweł C, HOWGH :!: Wreszcie coś na wesoło się pojawiło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.