Jump to content

Problem z napędami

plichta

Jaki wolelibyście silnik w nowym Outbacku z USA  

11 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Witam. mam pytanie odnośnie pewnego problemu z napędami otóz po zapaleniu auta napęd działa bez problemu ale po jakims czasie odłącza sie tył i zaczyna mrygac żółty napis/kontrolka AWD.

Co to moze byc i czy jest szansa to naprawic we własnym garazu?

Zauwazyłem tez ze jak sie przycisnie to autko rzuca na lewo i prawo przez chwile (jakby na kapciach był) i wtedy zaczyna ciągnac tylko przód

Samochod to Subaru Legacy OUTBACK 2005r, 2.5L automat

Z góry dzieki za pomoc

mam pytanie odnośnie pewnego problemu z napędami

....czy jest szansa to naprawic we własnym garazu?

Z góry dzieki za pomoc

Rozumiem ze jestes po przeszkoleniu w Prodrive i znasz sie na napedzie AWD jak malo kto :mrgreen: Skoro tak to mozesz smialo naprawic auto w garazu. Jesli nie to chyba pozostaje Ci tylko ASO :wink:

jakbym był po przeszkoleniu prodrive`u to bym sie nie pytał co to tylko naprawił - najpierw chciałbym sie dowiedziec co to moze byc :roll:

potem zależnie od skali problemu bede sie zastanawiac kto i gdzie moze mi to zrobic - a moze sam :)

z ciśnieniem w oponach wszystko ok :/ coś mi sie wydaje ze to kwestia elektroniki bo np: jest tez taka przypadłosc ze jak auto jest odpalone to światła sie świecą bez wzgledu na to czy sie je włączy czy nie... :roll:

z ciśnieniem w oponach wszystko ok :/ coś mi sie wydaje ze to kwestia elektroniki bo np: jest tez taka przypadłosc ze jak auto jest odpalone to światła sie świecą bez wzgledu na to czy sie je włączy czy nie... :roll:

zaciagnij reczny ,albo daj P to zgasna.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...