Jump to content

Przeprogramowanie WRX 2004

Guest Daniel J

Recommended Posts

Guest Daniel J

Witam wszystkich,

Wiem ze temat byl walkowany na forum juz wielokrotnie, i przyznam ze zajelo mi troche czasu przeczytanie poprzednich postow dotyczacych tego zagadnienia. Niestety nie znalazlem dokladnie tego czego szukalem wiec wale prosto z mostu tutaj :)

Mam WRX GDB 2004, kompletna seria, ale wlasnie kupilem caly wydech - kolektor, uppipe, downpipe z decatem, rura srodkowa i tlumik koncowy, wszystko ze stali nierdzewnej 3 cale.

Dodatkowo dolot HKS Racing Power Flow ( ten najwiekszy )

Wszystko bede mial zamontowane w najblizszych dniach, i chcialbym to jakos elektronicznie ogarnac, zeby wszystko mialo jakis wiekszy sens.

Nie wiem zabardzo gdzie sie z tym udac, szczegolnie zalezalo by mi w Warszawie lub okolicach.

Wiem ze wszyscy polecaja nie-ASO, mam kliku znajomych ktorzy sa bardzo zadowoleni z efektow pracy tej firmy, poza tym slyszalem sporo dobrych opinii o tej firmie takze tu.

Problem polega na tym ze nie bardzo mam czas aby udac sie tam, i moze ktos z Was moze mi zarekomendowac jakas firme ktora zajmie sie przeprogramowaniem elektroniki gdzies w Warszawie.

Myslalem o Kreatorze Mocy, oni pisza ze maja doswiadczenie z Subaru, jakie jest wasze zdanie ?

Z gory wielkie dzieki za pomoc

Daniel

Problem polega na tym ze nie bardzo mam czas aby udac sie tam, i moze ktos z Was moze mi zarekomendowac jakas firme ktora zajmie sie przeprogramowaniem elektroniki gdzies w Warszawie.

A może Subaru Import Polska Ci pomoże? :razz:

Panowie, dlaczego smiac mi sie chce? (to nie do Ciebie Daniel)

Nikt ci chyba oficjalnie nie pomoze :roll: ehhhhh

Edit: dopiero zobaczylem kiedy uzytkownik dolaczyl na forum...... czy aby napewno mial problem? Kolejna 'afera'? :lol:

Panowie, dostałem pasek a jak się rozejrzałem to chyba i słusznie...trochę spokoju.... :cool:

Sympatyczny moderator wyjaśnił mi mój grzech, otrzymałem pokutę i jest :wink:

O resztę pozwolę sobie zapytać naczelstwo. Grzecznie zapytać bo nie jestem u siebie.

no wlasnie jak to wyglada tak na dobra sprawe... chyba SIP sie nie zajmuje grzebanie w ECU co? wiec na chlopski rozum nie jest to zadna konkurencja dla nich...

Akurat SIP, a dokladnie ich ASO zajmuja sie przeprogramowywaniem ECU. Kazdy powazniejszy autoryzowany servis powinien miec odpowiedni sprzet.

no wlasnie jak to wyglada tak na dobra sprawe... chyba SIP sie nie zajmuje grzebanie w ECU co? wiec na chlopski rozum nie jest to zadna konkurencja dla nich...

Akurat SIP, a dokladnie ich ASO zajmuja sie przeprogramowywaniem ECU. Kazdy powazniejszy autoryzowany servis powinien miec odpowiedni sprzet.

Tia... max ich możliwości to cofanie licznika...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...