guma Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Jak w temacie, moze jakiś spocik, ognicho na odcinku, lub temu podobne? Łosiedlowy Team Rajdowy w akcji- czyli nas oczywiście nie może zabraknąć :!: SoWhat, co z tobą w tym roku :?: Bart1000, skoro nie mogę się do ciebie od paru dni dodzwonić, może tu cię złapie :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
so_what Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 SoWhat, co z tobą w tym roku No starszy o rok jestem A tak na serio, to się zastanawiam. Magurski w ferie wypada Gdzie planujecie nocować :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
guma Posted January 7, 2008 Author Share Posted January 7, 2008 Szymek, mniej masła, więcej sexu :!: ofkors u Stasia, przecież obiecał nam w zeszłym roku cały dom :wink: [ Dodano: Wto Sty 08, 2008 2:22 pm ] qrde, 3 tygodnie zostały, nikt sie nie wybiera :?: :shock: [ Dodano: Pią Sty 18, 2008 12:39 pm ] Jednak nie u Stasia, ale w Ujściu Gorlickim, obok bazy rajdu jesteśmy zakwaterowani, jedzie ktoś :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart1000 Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Gumiś niestety ten termin zupelnie mi nie pasuje w tym roku. Nie widze szans zebym dostal wolna sobote 2 lutego a bez tego nie ma opcji zebym przyjechal. Jakby sie cos zmienilo na ostatnia chwile to najwyzej dam znac i jak bedzie gdzie przenocowac to wpadne, ale szanse oceniam na 10% Tylko nie zapijcie sie tam na smierc bo mnie nie bedzie i nie bedzie mial kto Was pilnowac Link to comment Share on other sites More sharing options...
polo Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 ja budjet ... jak zawsze zresztą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 guma, 1,2 lutego! Link to comment Share on other sites More sharing options...
charlie Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 aflinta, powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 charlie, M(od) Power! Wyedytowałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
guma Posted January 21, 2008 Author Share Posted January 21, 2008 jutro ma zacząć sypać, mam nadzieję, ze tak juz zostanie :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
polo Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 co tak cicho w tym wątku ? w piątek zaczynamy oglądać wielkie ściganie na naszym rodzimym podwórku a tu taka cisza :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
charlie Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 guma pewnie trenuje przed rajdem... polo skoro określasz ten rajd jako rodzinne podwórko to może doradzisz fajne miejsca na odcinkach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
polo Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 charlie, napisałem rodzime nie rodzinne , rodzime = ~ krajowe co do odcinków to ciężko mi polecić miejscówki tak z marszu, napewno ja osobiście patrzę za szybszymi partiami z szybkimi zakrętami , może jutro uda mi się coś polecić jak zapoznam się bliżej z mapkami :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
szubaru Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 http://www.autoklub.pl/18715,hotnews.html no to Lesiu ma wymówkę w razie czego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charlie Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 napisałem rodzime nie rodzinne no to Lesiu ma wymówkę w razie czego dobra wymówka nie jest zła Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 sie widzymy...śmigam A Link to comment Share on other sites More sharing options...
guma Posted February 13, 2008 Author Share Posted February 13, 2008 Edwin, cos ty taki wystraszony :roll: :?: :arrow: http://www.autoklub.pl/pic.php?p=jacek_ ... 08&id=0123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.