Guest elcypiso Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem LEGACYnki 91 bez klimy .moze ktoś wie co na panelu sterowania ogrzewaniem i wentylacją oznacza opis włącznika ON HEATING.? po włączeniu zapala sie dioda pod tym przyciskiem ale generalnie nic sie nie dzieje?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Tak na chłopski rozum oznacza to włączenie ogrzewania (ten napis), ale nie wiem czego bo w moim (nieco innym modelu) takowego napisu nie mam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammar Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 U mnie po włączeniu tego przycisku włącza się nawiew gorący na przód. Sprawdzę jeszcze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImprezaSTi Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Heating powinien byc to nawiew na nogi Link to comment Share on other sites More sharing options...
max mt Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Może ma ogrzewanie postojowe :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts