Raga Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Polecajcie hostele, motele (pasztetowe, ale bez przesady ) dla większej grupy - byle by było w okolicy Klubu Muzycznego Dekompresja 91-027 Łódź, Limanowskiego 200 - odbywa się wtedy konwencja tatuażu i szukamy dla ekipy z Krakowa, Rybnika i moją własną dupę jakieś lokum na ten weekend Link to comment Share on other sites More sharing options...
bushwalker Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 do jakiej ceny? i do jakiej odleglosci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raga Posted January 6, 2008 Author Share Posted January 6, 2008 Cena - kurde nie wiem, zazwyczaj wszędzie znajomi mnie przygarniają - nie wiem jakie są teraz ceny, ale średnia krajowa + - 20, 30 zł może być (mile ze śniadaniem, ale niekonieczne) Odległość - byle by po pijaku z terenów tego klubu trafić i nie zostać zabitym/zgubić się (czyli nie za daleko) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł C Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 20, 30 zł ze śniadaniem zapytaj w salonie Era GSM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raga Posted January 6, 2008 Author Share Posted January 6, 2008 cena krajowa +(plus) -(minus) 20 30 zł ------- średnia cena krajowa w branży przechowywania ludzi na jedną noc + jesteśmy w stanie dopłacić tak ze 30zł (do tej ceny, która i tak będzie wyższa niż 30 zł), jeśli warunki będą lepsze czy tam śniadanie smaczniejsze bardziej niż na cenie zależy nam na lokalizacji w pobliżu tego klubu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raison Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 byle by po pijaku z terenów tego klubu trafić i nie zostać zabitym Macie szczęście, że Dekompresja znajduje się w najbezpieczniejszej części Łodzi Pozdrawiam, Karol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raga Posted January 6, 2008 Author Share Posted January 6, 2008 Może masz rację Z drugiej strony to akurat w te dni najniebezpieczniejsi ludzie przyjadą w to miejsce Link to comment Share on other sites More sharing options...
raison Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 akurat w te dni najniebezpieczniejsi ludzie przyjadą w to miejsce Życzę wam takiego optymizmu jak już będziecie na miejscu Pozdrawiam, Karol Link to comment Share on other sites More sharing options...
bushwalker Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Jak nie beda krzyczec "Legia mistrzem jest" to raczej nikt ich niczym tam nie poczestuje... ale jak by sie ktos pytal to Limanka jest LKSowska Ale miejsce sobie wybraliscie nietegie, wszedzie daleko, wcale (faktycznie) (nie)bezpiecznie. Ogólnie polecam akademiki, 20 zł tyle, że wcale blisko nie ani do uniwersytecznych ani do politechnicznych - około po 6km dobrze, ze komunikacje nocną mamy fest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raga Posted January 6, 2008 Author Share Posted January 6, 2008 No a nie ma jakiś hosteli czy hoteli w pobliżu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Nie wiem czy ten nie będzie najbliżej http://www.hotelreymont.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.