mariusz76 Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Chciałbym dowiedzieć się ile kosztują te trójkątne krateczki które znajdują się w zderzaku przednim pod kierunkowskazami w Subaru Imprezie GT z 1999r. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adaś Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 myślę że na forum po znajomości cena był by pasztet. Ale jest jeden forumowicz który je ma (ale pomalowane chyba na czarno) który mnie wyśmiał jak mu zaproponowałem cenę którą mogę za nie dać! Nowe u jakiegokolwiek dealera części Subaru za 76zł komplet (info od Azraela) numerki dych duperelków 57744FA210 57744FA200 mariusz76 przypłynął już Twój RS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz76 Posted January 5, 2008 Author Share Posted January 5, 2008 RS wypływa w przyszłym tygodniu z US. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Nowe u jakiegokolwiek dealera części Subaru za 76zł komplet (info od Azraela) Nigdy nie twierdziłem że u jakiegokolwiek dealera Subaru, nie mam pojecia jak mają to wycenione dealerzy Subaru, wiem za ile kupują. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adaś Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 adam.str napisał/a: Nowe u jakiegokolwiek dealera części Subaru za 76zł komplet (info od Azraela) Nigdy nie twierdziłem że u jakiegokolwiek dealera Subaru, nie mam pojecia jak mają to wycenione dealerzy Subaru, wiem za ile kupują. Jak tak to moja pomyłka, ale jakoś mniej więcej tak brzmiało z tego co pamietam, mniejsza o to. W każdym bądź razie cena ok 100zł. W przyszłym tygodniu skoczę do ASO-Lublin (od razu z numerkami bo oni nie kumaci są) i zapytam ile trzeba na to czekać i ile to kosztuje dokładnie W razie czego możemy zrobić listę chętnych i zamówić kilka kompletów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz76 Posted January 5, 2008 Author Share Posted January 5, 2008 Temat tych kratek jest dość często poruszany więc się zapytałem. Jeżeli dealer kupuje to za 76zł pewnie netto to trzeba dodać Vat plus jakieś 30% marży i mamy cenę w detalu, czyli jakieś 120zł za kpl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 mariusz76, znowu się nie zrozumieliśmy. To nie jest cena zakupowa. Skończmy ten temat bo zaraz będize że godzę w czyjeś interesy. Najlepiej pytac o cenę u swojego dostawcy np. ASO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janussz Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 wlasnie dzwonilem do ASO A.KOper kosztuje ok 170zl komplet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Koper Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 mariusz76, znowu się nie zrozumieliśmy. To nie jest cena zakupowa. Skończmy ten temat bo zaraz będize że godzę w czyjeś interesy. Najlepiej pytac o cenę u swojego dostawcy np. ASO. No ale jak masz po 76 zł komplecik to mógłbyś odstąpić koledze..... AK Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz76 Posted February 1, 2008 Author Share Posted February 1, 2008 Już mam taki komplecik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 mariusz76, za ile kupiłeś i gdzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz76 Posted February 2, 2008 Author Share Posted February 2, 2008 Kupiłem od kolegi bo miał jeden kpl. górką a dostałem go gratis bo kupiłem kierunkowskazy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.