Guest ESPRESSOMAKER Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 W PRZYSZłYM TYGODNIU MAM PODPISAć ZAMóWIENIE NA FORESTERA 2.0 DO AUTA JESTEM PRZEKONANY, JEźDZIłEM JEST NAPRAWDE OK. CHCIAłEM WAS ZAPYTAć O SERWIS NA śLąSKU. NIE CHODZI MI O TO GDZIE JEST TYLKO O WASZE DOśWIADCZENIA Z SERWISEM.... NIE JESTEM UPIERDLIWYM DUPKIEM, NIE CZEPIAM SIE W SERWISIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 ESPRESSOMAKER, tylko czemu zaraz krzyczysz do wszystkich na wejściu? Użyj wyszukiwarki forumowej i wpisz tam: Mikołów, Mikolow, Mikołowie, Mikolowie, Mikołowa, Mikolowa - powinno coś znaleźć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GREGG Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 a ja sie przylacze do pytania espressomakera, bo sam jestem ciekaw opinii o ASO mikolow a w wyszukiwarce owszem sa komentarze ale... sprzed 3 lat :neutral: ja mam takie doswiadczenie na razie ze po dwudniowych nieskutecznych probach dodzwonienia sie :!: i wyslaniu maila (bez wiekszej wiary ze ktos odpowie, i slusznie musialem dac szanse aso krakow :smile: no ale moze sie jeszcze do mikolowa sprobuje wybrac jak napiszecie ze dalej jest OK... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.