Jump to content

Mój stosunek do WRCFanGate

Fido__

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Zagłosowałem i teraz czekam na trzeci pasek :mrgreen:

Mamy 4142 zarejestrowanych użytkowników :wink: :mrgreen:

Tak, ale udziela się kilkudziesięciu, może ok. 100 zagłosuje :roll:

To był żart, sorki że Cię uraziłem, chciałem trochę rozładować napiętą sytuację, osobiście kompletnie nie mam do nikogo żalu na tym forum a tym bardziej do Modów, którzy moim zdaniem odwalają kawał dobrej roboty :wink:

zagłosowałem na : Prawda leży pośrodku, bo za krótko jestem na tym forum i nie przeczytałem jeszcze wszystkich historycznych postów żeby mieć 100% pewności że jest inaczej, natomiast w życiu najczęściej bywa tak , że Prawda jest pośrodku

Paweł_P, masz racje, moze faktycznie przez ta cala sytuacje zdarzy sie przeoczyc zartobliwa intencje :) Ja tez w koncu pozwolilem sobie na lekkie zazartowanie z iloscia zarejestrowanych forumowiczow. Chyba jednak przyda sie jakis "maly" browarek dzisiaj :wink:

Chyba jednak przyda sie jakis "maly" browarek dzisiaj :wink:

Jak najbardziej, mnie już się pifffko chłodzi, bo zaraz kumpel z dechy wróci (był na Sylwka na Słowacji) :grin:

Jak będziesz kiedyś na południu to wpadaj do mnie na browca :cool:

esilon, masz sporo racji, też wyznaję tą zasadę i najczęściej się sprawdza, ale akurat w tej sytuacji jestem może nie ZA rewolucją ale zdecydowanie PRZECIW moim zdaniem złym praktykom jakich ostatnio było sporo na forum :neutral:

Fido, czy bedzie wiadomo kto jak glsowal?

m

[ Dodano: Pią Sty 04, 2008 7:05 pm ]

Chwila, nie bede edytowal, ale dodtarla do mnie wiadomsc, ze sip ma liste jak kto glosowal.

Pracodawca przegladajacy skrezynki mailowe personelu lamie prawo wg RPO - rzecznik praw obywatelskich

esilon, masz sporo racji, też wyznaję tą zasadę i najczęściej się sprawdza, ale akurat w tej sytuacji jestem może nie ZA rewolucją ale zdecydowanie PRZECIW moim zdaniem złym praktykom jakich ostatnio było sporo na forum

zdaje sobie sprawę że wybrałem opcje ZA a nawet PRZECIW :oops: ale na dzień dzisiejszy z moim stażem forumowym takie mam odczucia, cholernie mieszane

[ Dodano: Pią Sty 04, 2008 8:09 pm ]

arno, plis,

Fido, czy bedzie wiadomo kto jak glsowal?

m

[ Dodano: Pią Sty 04, 2008 7:05 pm ]

Chwila, nie bede edytowal, ale dodtarla do mnie wiadomsc, ze sip ma liste jak kto glosowal.

Pracodawca przegladajacy skrezynki mailowe personelu lamie prawo wg RPO - rzecznik praw obywatelskich

szanuję Twoje zdanie w całej tej "aferze" ale teraz to maltretujesz oponentów :mrgreen:

Tylko gdzie? :mrgreen:

Zagłosowałem, czytam tamten wątek od deski do deski.

Jestem ciekaw ile osób zagłosuje? Tyle ilu jest aktywnych forumowiczów w innym wątku? :razz:

Eeee, od razu maltretujesz... tak se pisze niewinnie i polubownie, zeby jednak rozladowac te fantastyczna atmosfere.

Chyba daje sie zauwazyc, ze kiedy jest przesada, to jednak jest ona celowa.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

przeczytałek jak dyslektyk zamiasta fantastyczna to fanatyczna :mrgreen:

[ Dodano: Pią Sty 04, 2008 8:20 pm ]

o hessus to był mój 400 post i taki durny :oops:

Tylko gdzie? :mrgreen:

dzisiaj w domu, bo wygwizdowo takie, ze nosa sie nie chce wychylac :wink:

Jak będziesz kiedyś na południu to wpadaj do mnie na browca :cool:

no ba :) nie omieszkam sie przypomniec jak bede w okolicy :grin:

Mojego stosunku nie opisuje żaden z w/w punktów

Mojego stosunku, na szczęście też :mrgreen:

Przynajmniej póki co. Za jakieś pół wieku (niestety) zapewne adekwatnym opisem będzie:

Problem mnie nie interesuje

Ale na pewno, ani teraz, ani nigdy (bez względu na potencję) - nie zamierzam opisywać swojego stosunku poprzez "podzielanie stanowiska SIP". No bo jakże to tak...? :roll:

Mam nadzieję, że wnioski wyciągną obie strony a z drugiej strony to fajnie że na forum jest tylu inteligientnych ludzi a już myślałem (jestem wciąż nowicjuszem), że tu się liczy gaz do dechy, wycinanie katów i demontaż abs-u i poduszek powietrznych przeszkadzających w "upalaniu" . Jeszcze raz chylę czoła. :grin:

Zagłosowałem, czytam tamten wątek od deski do deski.

sledze temat z uwaga. szkoda ze tak interesujace posty i ciekawa polemika dotyczy takiej a nie innej sprawy :???:

"Prawda leży pośrodku" - oddaje chyba stan czytelnika po przebrnieciu tego tematu, choc to nie prawdy szukamy a wyjasnien

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...