Fido__ Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Chyba Grzegorz łączy nas telepatia ;-) Pytanie do użytkowników forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumex1 Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Mamy 4142 zarejestrowanych użytkowników :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł_P Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Zagłosowałem i teraz czekam na trzeci pasek Mamy 4142 zarejestrowanych użytkowników :wink: Tak, ale udziela się kilkudziesięciu, może ok. 100 zagłosuje :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
koval Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 IMHO aby ankieta była wiarygodna powinna zostać przeklejona na główne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumex1 Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Zagłosowałem i teraz czekam na trzeci pasek Pawel, mysle ze nas chyba zle oceniasz :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł_P Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 To był żart, sorki że Cię uraziłem, chciałem trochę rozładować napiętą sytuację, osobiście kompletnie nie mam do nikogo żalu na tym forum a tym bardziej do Modów, którzy moim zdaniem odwalają kawał dobrej roboty :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esilon Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 zagłosowałem na : Prawda leży pośrodku, bo za krótko jestem na tym forum i nie przeczytałem jeszcze wszystkich historycznych postów żeby mieć 100% pewności że jest inaczej, natomiast w życiu najczęściej bywa tak , że Prawda jest pośrodku Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumex1 Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Paweł_P, masz racje, moze faktycznie przez ta cala sytuacje zdarzy sie przeoczyc zartobliwa intencje Ja tez w koncu pozwolilem sobie na lekkie zazartowanie z iloscia zarejestrowanych forumowiczow. Chyba jednak przyda sie jakis "maly" browarek dzisiaj :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł_P Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Chyba jednak przyda sie jakis "maly" browarek dzisiaj :wink: Jak najbardziej, mnie już się pifffko chłodzi, bo zaraz kumpel z dechy wróci (był na Sylwka na Słowacji) :grin: Jak będziesz kiedyś na południu to wpadaj do mnie na browca :cool: esilon, masz sporo racji, też wyznaję tą zasadę i najczęściej się sprawdza, ale akurat w tej sytuacji jestem może nie ZA rewolucją ale zdecydowanie PRZECIW moim zdaniem złym praktykom jakich ostatnio było sporo na forum :neutral: Link to comment Share on other sites More sharing options...
arno Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Fido, czy bedzie wiadomo kto jak glsowal? m [ Dodano: Pią Sty 04, 2008 7:05 pm ] Chwila, nie bede edytowal, ale dodtarla do mnie wiadomsc, ze sip ma liste jak kto glosowal. Pracodawca przegladajacy skrezynki mailowe personelu lamie prawo wg RPO - rzecznik praw obywatelskich Link to comment Share on other sites More sharing options...
esilon Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 esilon, masz sporo racji, też wyznaję tą zasadę i najczęściej się sprawdza, ale akurat w tej sytuacji jestem może nie ZA rewolucją ale zdecydowanie PRZECIW moim zdaniem złym praktykom jakich ostatnio było sporo na forum _________________ zdaje sobie sprawę że wybrałem opcje ZA a nawet PRZECIW ale na dzień dzisiejszy z moim stażem forumowym takie mam odczucia, cholernie mieszane [ Dodano: Pią Sty 04, 2008 8:09 pm ] arno, plis, Fido, czy bedzie wiadomo kto jak glsowal? m [ Dodano: Pią Sty 04, 2008 7:05 pm ] Chwila, nie bede edytowal, ale dodtarla do mnie wiadomsc, ze sip ma liste jak kto glosowal. Pracodawca przegladajacy skrezynki mailowe personelu lamie prawo wg RPO - rzecznik praw obywatelskich szanuję Twoje zdanie w całej tej "aferze" ale teraz to maltretujesz oponentów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Chyba jednak przyda sie jakis "maly" browarek dzisiaj :wink: Tylko gdzie? Zagłosowałem, czytam tamten wątek od deski do deski. Jestem ciekaw ile osób zagłosuje? Tyle ilu jest aktywnych forumowiczów w innym wątku? :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
arno Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Eeee, od razu maltretujesz... tak se pisze niewinnie i polubownie, zeby jednak rozladowac te fantastyczna atmosfere. Chyba daje sie zauwazyc, ze kiedy jest przesada, to jednak jest ona celowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esilon Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Eeee, od razu maltretujesz... tak se pisze niewinnie i polubownie, zeby jednak rozladowac te fantastyczna atmosfere. Chyba daje sie zauwazyc, ze kiedy jest przesada, to jednak jest ona celowa. przeczytałek jak dyslektyk zamiasta fantastyczna to fanatyczna [ Dodano: Pią Sty 04, 2008 8:20 pm ] o hessus to był mój 400 post i taki durny Link to comment Share on other sites More sharing options...
arno Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Uprzejmie prosze o nie pozywanie mnie do sadu za parszywne, klamliwe i nieludzkie pomowienie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumex1 Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Chyba jednak przyda sie jakis "maly" browarek dzisiaj :wink: Tylko gdzie? dzisiaj w domu, bo wygwizdowo takie, ze nosa sie nie chce wychylac :wink: Jak będziesz kiedyś na południu to wpadaj do mnie na browca :cool: no ba nie omieszkam sie przypomniec jak bede w okolicy :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esilon Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Uprzejmie prosze o nie pozywanie mnie do sadu za parszywne, klamliwe i nieludzkie pomowienie. arno, to jest ankieta a nie książka wniosków Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekk Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Zagłosowałem. Jak nagle zniknę z forum to znaczy że wybrałem opcję 2 :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Zagłosowałem. Nie zniknę. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiS Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Mojego stosunku nie opisuje żaden z w/w punktów Mojego stosunku, na szczęście też Przynajmniej póki co. Za jakieś pół wieku (niestety) zapewne adekwatnym opisem będzie: Problem mnie nie interesuje Ale na pewno, ani teraz, ani nigdy (bez względu na potencję) - nie zamierzam opisywać swojego stosunku poprzez "podzielanie stanowiska SIP". No bo jakże to tak...? :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek1 Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Mam nadzieję, że wnioski wyciągną obie strony a z drugiej strony to fajnie że na forum jest tylu inteligientnych ludzi a już myślałem (jestem wciąż nowicjuszem), że tu się liczy gaz do dechy, wycinanie katów i demontaż abs-u i poduszek powietrznych przeszkadzających w "upalaniu" . Jeszcze raz chylę czoła. :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fido__ Posted January 4, 2008 Author Share Posted January 4, 2008 Fido, czy bedzie wiadomo kto jak glsowal?m Ja się nie znam na phpbb. Pewnie admin może zerknąć ;-) Ale przecież i tak z grubsza wiadomo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Zagłosowałem, czytam tamten wątek od deski do deski. sledze temat z uwaga. szkoda ze tak interesujace posty i ciekawa polemika dotyczy takiej a nie innej sprawy :???: "Prawda leży pośrodku" - oddaje chyba stan czytelnika po przebrnieciu tego tematu, choc to nie prawdy szukamy a wyjasnien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bilex Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Zagłosowałem. Choć uważam, że ankiet powinno byc więcej - tak jak więcej jest wątków w tej całej "gejt" :???: Link to comment Share on other sites More sharing options...
foreks Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 prawda lezy po srodku. w piatkowy wieczor w szczegolnosci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.