Fido__ Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 W katalogu są dwie kratki oddzielające przestrzeń bagażową do forestera MY'07. Czy ktoś nabywał, porównywał i może coś powiedzieć która lepsza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Bajorek Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Ja mam w swoim kratkę subarową, z tego co się dowiadywałem to ona pasuje do MY07, jest to ta sama kratka tak przynajmniej mi powiedzieli w Sip-ie. Ta, którą ja mam jest ok, nie trzeszczy, nie stuka, łatwo sie zakłada i demontuje, jest lekka - generalnie polecam, gdzieś mam fotkę, znajdę to wkleję. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Jeśli kratka do Forestera jest taka sama jak do imprezy kombi z 2000 r. to mam takie 2 i mogę za przysłowiowe piwko komuś-kto-chce oddać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fido__ Posted January 2, 2008 Author Share Posted January 2, 2008 Michał Bajorek, ale w katalogu są dwie kratki. F551ESA011 i F551ESA000. Masz tą z oczkami czy z prętami? Jak z jej solidnością? Czy ona dopuszcza też ładowanie bagażów ponad poziom rolety? Czy ma jakieś punkty mocowania w suficie? Czy można założyć roletę jednocześnie z kratką? Na Forester Owners znalazłem taką. Ale chyba uniemożliwia posiadanie rolety... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Ja mam jakąś montowaną rozporowo, ale jeszcze jej nie miałem okazji zakładać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Bajorek Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 na tej fotce nieco widać: http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?t= ... c&start=50 jest z prentów poziomych, działa z roletą ok, bagaż można ładować pod sufit, z solidnością też jest dobrze. Co do mocowań w suficie to chyba tylko po bokach nad oknami. Zobaczę po południu pod domem bo Forkiem to żona śmiga - tak na 100% nie pamiętam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Michał Bajorek, jakiś kiepski link podałeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazik Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 hogi nie idż na łatwiznę i przejrzyj zalinkowany temat :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Przejrzałem, żadnej kratki tam nie widzę :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Bajorek Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 W moim poście na środku strony mniej więcej jest na fotce Forek na przełęczy w górach, jak się przyjrzysz to widać kratkę, słabo - fakt, ale jak ktoś widzial w katalogu to będzie wiedział, która to jest przezemnie recenzowana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FUKS Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Przejrzałem, żadnej kratki tam nie widzę :roll: Bo jeszcze zeszłoroczny jesteś.... :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Dobra, widzę, powiększyłem fotki. Ja chyba mam inną, montowaną rozporowo ale pręty inaczej idą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Bajorek Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Ta też jest rozporowa jakby co Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.