waszka Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Witam.Proponuję założyć taki temacik (ewentualnie go przykleić),aby każdy wiedział co,gdzie i za ile a nie szukał po całym forum. Jeśli ktoś chce dodać coś od siebie na temat np.obsługi itp to mile wskazane. Spamerzy omijajcie temat z daleka Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?t= ... t=hamownia http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?t= ... t=hamownia http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?t= ... t=hamownia Link to comment Share on other sites More sharing options...
waszka Posted December 31, 2007 Author Share Posted December 31, 2007 To jest temat o wszystkich hamowniach w całej Polsce razem wziętych a takiego na forum nie ma..... Chodzi o to,aby tylko wpisywać konkrety jak np. Warszawa (VTG - Sulejówek) - cena xxx zł (ewentualnie telefon) Katowice V-tech ble ble ble - cena xxx zł XXXXXX - cena xxx zł Wrocław (Jetronik) - cena xxx zł itd itd a nie szukać i czytać pięćdziesiąt stron z czego 49 to przeważnie zbędny OT Coż mi po linkach z 2005 roku ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 waszka, skończysz jak WRC fan. Zapytaj się Dyrekcji, może Ci jakąś firmową poleci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olleo Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Waszka modem nie jest, a jak mi SIP poleci tansza od wszystkich, a rownie dobra SIPowa hamownie, to sie tylko uciesze Link to comment Share on other sites More sharing options...
waszka Posted December 31, 2007 Author Share Posted December 31, 2007 Temat nie po to,żeby mnie ktoś hamownię polecił tylko po to,żeby było wszystko w jednym temacie na bieżąco pisane co,gdzie i za ile. Afilnta podał linki - super hiper tylko one są z 2005 roku :roll: W czym jest problem,żeby dopisywać konkrety w temacie ? Przecież każdy będzie miał z tego pożytek. waszka, skończysz jak WRC fan. Tzn ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 waszka, ceny zawsze się będą zmieniać, po prostu podałem namiary na hamownie, które ktoś kiedyś odwiedzał. To co tutaj teraz napiszemy za dwa lata też będzie nieaktualne Link to comment Share on other sites More sharing options...
waszka Posted December 31, 2007 Author Share Posted December 31, 2007 Dlatego założyłem jeden konkretny temat dotyczący wszystkich nam znanych hamowni w Polsce,który będzie na bieżąco aktualizowany, żeby nie szukać i grzebać po całym forum.Ceny i usługi zmieniają się cały czas i jeśli będzie coś nowego to wpisujemy tu i po kłopocie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 waszka, V-tech jest w Kraku :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
waszka Posted December 31, 2007 Author Share Posted December 31, 2007 waszka, V-tech jest w Kraku :wink: A coś więcej ? Cena,telefon itp ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Nie wiem czy interesuje Was również hamownia na jedną oś ale bardzo polecam TTC w Krakowie czyli Tuning Test Center - bardzo fachowa i doświadczona obsługa, miła atmosfera i dobre ceny. Stroiłem tam swojego Kadetta GSi 16V i zrobili prawdziwy majstersztyk. Za chip, strojenie i program zapłaciłem w sumie 800zł co parę lat temu było taniochą (sam chip kosztował 1200zł). Dodam że właściciel specjalizuje się w turbodoładowanych dieslach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogi Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Tomaracing Piaseczno hamownia drogowa cena 150-250 z pomiarem AFR Link to comment Share on other sites More sharing options...
the.wolf Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Rogalotti na mineralnej w wawie. hamownia drogowa-max 100pln Link to comment Share on other sites More sharing options...
andre Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 MAHA LPS 3000 Elprosys, Gliwice Tarnogórska 140. http://www.licznik.com.pl/hamownia.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
waszka Posted June 23, 2008 Author Share Posted June 23, 2008 Stroiłem tam swojego Kadetta GSi 16V i zrobili prawdziwy majstersztyk. Za chip, strojenie i program zapłaciłem w sumie 800zł co parę lat temu było taniochą (sam chip kosztował 1200zł). Dodam że właściciel specjalizuje się w turbodoładowanych dieslach. To przepłaciłeś :razz: Z mojej GSi 16v n/a wykrzesaliśmy całe 203KM za 500zł. Fakt,że dostałem upust z powodu wygranego z Danielem zakładu :cool: Ale fakt,że TTC warto odwiedzić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioF Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 Stroiłem tam swojego Kadetta GSi 16V i zrobili prawdziwy majstersztyk. Za chip, strojenie i program zapłaciłem w sumie 800zł co parę lat temu było taniochą (sam chip kosztował 1200zł). Dodam że właściciel specjalizuje się w turbodoładowanych dieslach. To przepłaciłeś :razz: Z mojej GSi 16v n/a wykrzesaliśmy całe 203KM. Fakt,że dostałem upust z powodu wygranego z Danielem zakładu :cool: moge tylko podpisac sie pod tym ci napisaliscie wyzej bylem tam nie raz i nie dwa, obsluga naprawde full profi :smile: w tej chwili TTC dziala ale po przeprowadzce bez hamowni, specjalizacja głównie diesel Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppmarian Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Z mojej GSi 16v n/a wykrzesaliśmy całe 203KM za 500zł. z ciekawosci jakie mody byly zeby z N/A 2.0 150KM zrobic 203KM Link to comment Share on other sites More sharing options...
pet3r Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Kalisz Dynomet - Hamownia drogowa Kuba - gg 6370279, kom 504 199 423 w moim przypadku było to 7 pomiarów, do uzyskania najdokładniejszego. 100 zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
turdziGT Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Za chip, strojenie i program zapłaciłem To przepłaciłeś Z mojej GSi 16v n/a wykrzesaliśmy całe 203KM za 500zł. przeciez napisali ze chipem :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
corbis Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Unitronic Piaseczno - MAHA 300PLN Link to comment Share on other sites More sharing options...
waszka Posted June 24, 2008 Author Share Posted June 24, 2008 w tej chwili TTC dziala ale po przeprowadzce bez hamowni, specjalizacja głównie diesel A nie wiesz kiedy będzie hamownia i czy 4x4 czy ośka ? Unitronic Piaseczno - MAHA 300PLN Słyszałem,że chłopaki dają radę :wink: [ Dodano: Wto Cze 24, 2008 12:13 pm ] Z mojej GSi 16v n/a wykrzesaliśmy całe 203KM za 500zł. z ciekawosci jakie mody byly zeby z N/A 2.0 150KM zrobic 203KM Żeby nie robić OT to tu masz więcej info http://www.streetracing.pl/forum/Astra- ... 26896.html A tu jak jeździła http://www.youtube.com/watch?v=0_b8emtynII Ja coś to wal na PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioF Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 narazie hamowni nie bedzie wogole bo nie ma takiej mozliwosci tam gdzie teraz sie znajduja, szkoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacBaren Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 odświeżam bo znalazłem hamownię 4x4 w czosnowie w Drtuning . Jadę w przyszłym tygodniu na pomiary (zbieram się na to od jakiegoś czasu) może od razu jakieś chipowanie zrobimy:) jakieś porady od was którzy to robili? czy trzeba się jakoś przygotować? w firmie pytałem tylko o termin i jak był to od razu klepnąłem... z góry dzięki za porady Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Jedz i nic sie nie martw. Co sie moze niby wydarzyc? (procz panewki, peknietego tloka czy czegos tam... albo sie auto z uwiezi zerwie i z hamowni spadnie ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacBaren Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 haha nie no takich atrakcji nie przewiduję... długo to trwa w ogóle? pełen bak czy jak? jestem zupełny golas w tym temacie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.