JobForACowboy 13 Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Coz. Nie wiem co na to słownik języka polskiego, ale przynajmniej SJ i SK mają regulacje kata tylnej kanapy Tak tak! W Polsce bynajmniej, to przynajmniej... :-) Link to post Share on other sites
Michał W. 1380 Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 (edited) W poniedziałkowym numerze "Auto Świat" jest test czterech kompaktów w tym Subaru Impreza E-Boxer. Niestety cena i osiągi nie pozwoliły mu wbić się na podium w tym porównaniu. Ja natomiast czytając te testy nowych modeli Subaru z napędem hybrydowym odnoszę wrażenie, że użytkownicy którzy kupili ostatnie "Plejady" z dwulitrowym silnikiem benzynowym (wolnossące i turbo) w normalnych cenach zrobili dobry "interes". Test pewnie w przyszłym tygodniu będzie dostępny online. Edited September 3, 2020 by Michał W. 1 Link to post Share on other sites
chojny 7235 Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 56 minut temu, Michał W. napisał: Ja natomiast czytając te testy nowych modeli Subaru z napędem hybrydowym odnoszę wrażenie, że użytkownicy którzy kupili ostatnie "Plejady" z dwulitrowym silnikiem benzynowym (wolnossące i turbo) w normalnych cenach zrobili dobry "interes". Test pewnie w przyszłym tygodniu będzie dostępny online. Sytuacja na rynku jest obecnie bardzo niestabilna i niepewna, więc sensownym, dla mniejszych producentów posunięciem jest przeczekanie do momentu aż będzie wiadomo, w którą stronę spalinowa motoryzacja zmierza. Rozwój kosztuje i historia Subaru z dieslem pokazuje, że rynek Europejski nie jest niestety wart zbyt dużego zaangażowania i poddawania się jego wymaganiom. Romansik z Toyotą ma pomóc ale zobaczymy co będzie. Na innych rynkach Subaru bije rekordy sprzedaży, ciężko nadążyć z produkcją, więc jak mają nam poświęcić czas i pieniądze skoro ciągle jako Europa rzucamy im kłody pod koła. 2 Link to post Share on other sites
Zyzol 961 Posted September 8, 2020 Share Posted September 8, 2020 (edited) Udział Subaru w rozwoju cyfrowego świata https://myapple.pl/posts/21928-zespol-apple-maps-w-akcji Edited September 8, 2020 by Zyzol 1 Link to post Share on other sites
FilipBB 112 Posted September 8, 2020 Share Posted September 8, 2020 Niby Filipiny miały jako pierwsze dostać Ascenta poza USA, a chyba szykuje się niespodzianka, bo Izrael jak widać jest gotowy. Dziwne, że wzięli nazwę Evoltis, która miała być zarezerwowana dla nowego elektryka. Izrael to też takie same wymagania homologacyjne jak w EU, więc ciekawe czy Ascent będzie miał tylne przeciwmgielne, asymetryczne światła i układ zmywania reflektorów. Niestety, przez podatki, ceny aut w Izraelu to kosmos: https://subaru.co.il/EVOLTIS Link to post Share on other sites
Michał W. 1380 Posted September 8, 2020 Share Posted September 8, 2020 Modelowo mają fajną ofertę. Link to post Share on other sites
mechanik 924 Posted September 8, 2020 Share Posted September 8, 2020 Godzinę temu, Michał W. napisał: Modelowo mają fajną ofertę. Exiga gdzieś znikła i Ascent. Link to post Share on other sites
hemi112 827 Posted September 10, 2020 Share Posted September 10, 2020 Auto Moto 9/2020 i używane tzw.sleepery. 3 Link to post Share on other sites
Hookie 83 Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 Szeryf w Subaru Ktoś z forum, dumny z siebie? Link to post Share on other sites
chojny 7235 Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 Tak, z forum. Chyba nawet opisywał sytuacje ze swojego punktu widzenia. 2 Link to post Share on other sites
Czarne_Koronkowe 795 Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 (edited) 10 godzin temu, chojny napisał: Tak, z forum. Chyba nawet opisywał sytuacje ze swojego punktu widzenia. Edited September 12, 2020 by Czarne_Koronkowe Link to post Share on other sites
Czarne_Koronkowe 795 Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 Teraz, Czarne_Koronkowe napisał: Chętnie poczytam jego wypociny. Trzeba byc niespelna rozumu, żeby odstawić taki szajs. 1 Link to post Share on other sites
Than_Junior 1030 Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 Wstyd. Można się przyczepić do języka nagrywającego i tez do manewru omijania poboczem (rozumiem pokusę, ale jak tak będziemy na wszystko reagować to zaraz będzie anarchia na drogach). Ale jazda w dwa forki, blokująca oba pasy, podczas gdy do suwaka zostało tyle miejsca... wstyd i hańba. Punkt widzenia nie ma tu nic do rzeczy, przepisy mówią bardzo wyraźnie, ze jest to niedozwolone. 7 Link to post Share on other sites
1uq 312 Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 22 godziny temu, chojny napisał: Tak, z forum. Chyba nawet opisywał sytuacje ze swojego punktu widzenia. próbowałem znaleźć, w chamie na drodze nie ma, w offtopie czy nielegalu nie znalazłem, ale może nie umiem szukać, mamy jakiś link? Też bym chciał poznać punkt widzenia szeryfa Link to post Share on other sites
Kukson 1778 Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 Jeżeli dobrze zauważyłem to ten biały Forek jest w dieslu i być może się zepsuł i turlał do serwisu a tak na poważnie to z urzędu powinno być pozwolenie aby takiemu szeryfowi można było bez konsekwencji zapalić na szczenę. Link to post Share on other sites
Michał W. 1380 Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 27 minut temu, 1uq napisał: próbowałem znaleźć, w chamie na drodze nie ma, w offtopie czy nielegalu nie znalazłem, ale może nie umiem szukać, mamy jakiś link? Też bym chciał poznać punkt widzenia szeryfa Też szukałem i nic nie znalazłem. 14 minut temu, Kukson napisał: a tak na poważnie to z urzędu powinno być pozwolenie aby takiemu szeryfowi można było bez konsekwencji zapalić na szczenę. To lekka przesada Na Autoblogu sugerują by zabierać takim mistrzom prawko i ja jestem za. https://spidersweb.pl/autoblog/jazda-na-suwak-2020-przepisy/ Link to post Share on other sites
1uq 312 Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 3 minuty temu, Michał W. napisał: Na Autoblogu sugerują by zabierać takim mistrzom prawko i ja jestem za. za wiele rzeczy powinni zabierać, np wyprzedzanie na pasach, za to liść i dopiero zabranie. kiedyś naprawdę próbowałem zrozumieć jaki jest sens szeryfowania.. nie wiem, naprawdę nie wiem co trzeba mieć w głowie. Dlatego chciałem poznać stronę tego właśnie szeryfa Link to post Share on other sites
Michał W. 1380 Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 Subaru Impreza WRX STI w "Motolab". Link to post Share on other sites
pianchi 66 Posted September 15, 2020 Share Posted September 15, 2020 Subaru – Esencja Bezpieczeństwa https://www.slaskibiznes.pl/wiadomosci,subaru-esencja-bezpieczenstwa,wia5-1-3591.html Link to post Share on other sites
aflinta 2780 Posted September 15, 2020 Share Posted September 15, 2020 9 minut temu, pianchi napisał: Subaru – Esencja Bezpieczeństwa https://www.slaskibiznes.pl/wiadomosci,subaru-esencja-bezpieczenstwa,wia5-1-3591.html Przecież to artykuł reklamowy. Link to post Share on other sites
pianchi 66 Posted September 15, 2020 Share Posted September 15, 2020 Teraz, aflinta napisał: Przecież to artykuł reklamowy. No, zauważyłem jak wstawiłem.... ale może jest tam trochę prawdy... 1 Link to post Share on other sites
Radosław De 30 Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 W dniu 15.09.2020 o 08:45, pianchi napisał: No, zauważyłem jak wstawiłem.... ale może jest tam trochę prawdy... Tyle co we wszystkich artykułach sponsorowanych Link to post Share on other sites
aflinta 2780 Posted September 18, 2020 Share Posted September 18, 2020 Forki na rolkach: 1 Link to post Share on other sites
Eryk 656 Posted September 18, 2020 Share Posted September 18, 2020 2021 Subaru Crosstrek 2.5i: 1 Link to post Share on other sites
Michał W. 1380 Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 Motolab porównuje WRX z STI. ot 3 Link to post Share on other sites
Recommended Posts