WRC fan Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Chyba sie nie wyprowadzasz z forum subaru:?: Nie wiem, ale szczerze straciłem ochotę na tak aktywne jak dawniej uczestniczenie w życiu forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek K Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 WRC fan, kamon! Czas leczy rany. Idz sie narombac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loucyphre Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 WRC fan, Spoko masz odskocznię przecież ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 WRC fan, Spoko masz odskocznię przecież I to nie jedną . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fido__ Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Znaczy niezły jest w tym fachu :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 PS Apropos zmian moderatorskich ? Kto nowy zasili szeregi ? Jeszcze nie wiadomo. Moim zdaniem nie jest potrzebne kolejne zamieszanie - tym razem związane z wyborem nowego Moda . Tym bardziej, że obecni Modowie są tu na tyle często, by ogarnąć temat. Nie oceniam tu, czy robią to dobrze, czy źle - mówię tylko tyle, że są tu regularnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninja Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 bardzo swietnie wykonują swoją prace, wręcz wzorowo łubu dubu łubu dubu niech zyją nam mody z naszego klubu...heh ale przylizałem. Nie wiem, ale szczerze straciłem ochotę na tak aktywne jak dawniej uczestniczenie w życiu forum. To chyba dobrze...Po co tracic czas. Jak tyle bedziesz siedział na forum to przestaniesz sie golic i zarosniesz jak Kudłaty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 przestaniesz sie golic i zarosniesz jak Kudłaty A tego nie życzymy nawet najgorszemu wrogowi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.