pablo2k Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Witam! Uprzedzam z miejsca - dywagacje czysto teoretyczne! Rozglądając się za tym co jeszcze można zepsuć w moim aucie, moją uwagę przykuły rozpórki zawieszenia - dolne. Czy ktoś mógłby mi tak w miarę łopatologicznie wytłumaczyć które miejsca ten element ma trzymać? Bo wstawić to to można wszędzie :razz: Ale pytanie jest takie - gdzie to ma sens :???: Jako, że mam dostęp do maszyn i do surowca - pokusiłbym się o wykonanie takiego cudu na własną rękę :wink: Pozdrawiam i dziękuję za wszelkie ewentualne odpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Mocowania dolnych wahaczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Azrael, a'propos co dają te tzw. sanki dostępne w wiadomym sklepie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Jakie znowu sanki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo2k Posted December 28, 2007 Author Share Posted December 28, 2007 chyba chodzi o 4-punktowa rozpórkę z wyglądu jak sanki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Mnie tam sanek nie przypomina, ale skoro mówicie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 pablo2k, widzę że nie tylko ja mam takie skojarzenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo2k Posted December 28, 2007 Author Share Posted December 28, 2007 Po wymierzeniu wszystkiego stwierdzam, że własnoręczne wykonanie rozpórki 4-punktowej nie jest arcytrudne. Wiadomo nie uzyskam efektu fabrycznego, ale zawsze coś wykonane własnoręcznie i po śmiesznych wręcz kosztach :wink: Ciekawe czy nie rozleci się po 100m Jeśli projekt się uda - zamieszczę stosowne zdjęcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.