pablo2k Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Witam! W ofertach różnych sklepów dostępne są same gumy przedniego łącznika stabilizatora Powerflex'a, czy w miarę kumaty mechanik poradzi sobie z przekładką nowych gumek w stare łączniki? Czy wiąże się z tym jakaś 'tajemna' wiedza? Plastiki nie są popękane i wyglądają całkiem dobrze. Pytam z racji tego, że na tyle już siedzą Powerflexy a na przód też chcę założyć coś konkretniejszego. Pozdr. edit: fotki tak to przedstawiają Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 pablo2k, jeżeli miałeś kiedyś podstawowe narzędzia w ręce i dodatkowo potrafisz użyć ich tak by sobie krzywdy nie zrobić, to sam te gumki wymienisz. Najtrudniejsze z całej operacji jest wykręcenie łącznika stabilizatora - najprościej wczołgać się pod normalnie stojące na kołach auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo2k Posted December 27, 2007 Author Share Posted December 27, 2007 aflinta, z tym nie będzie chyba większego problemu aktualnie mam zdjęte całe zawieszenie, wydech i napędy z samochodu dzięki za odpowiedź pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawka35 Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Możecie dać jakieś namiary gdzie takowe można nabyć bo wiosną chyba też mnie to czeka.Z góry dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo2k Posted December 27, 2007 Author Share Posted December 27, 2007 pisz PW do carfita u niego znajdzie się wszystko Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawka35 Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Wielkie dzięki za info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.