adamusmax Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 jako ze do czwartku jestem u Was na zeslaniu oraz patrze za okno i ladnie pruszy to moze jutro ok 11.00-12.00 bysmy sie gdzies poslizgali co ????? poswiece sie i nie bede dzisiaj duzo pil co Wy Olsztyniaki na to :?: bym troche rozruszal turbosmietnika dziala jesszcze to lotnisko u Was :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekSubru Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 jako ze do czwartku jestem u Was na zeslaniu :?: Ale milusiński... Dla niezorientowanych olsztyniaków: Adamus jeździ wolno, bardzo wolno - możecie spokojnie wystawić maluchy i inne Matizy :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
grygo Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 ja jade zaraz obadac temat, ale tylko na jarotach jest snieg wiec watpie zeby cokolwiek jutro wypalilo, ale jesli tak to gdzie? ja bede wolny kolo 12:30 mozna cos uskutecznic Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamusmax Posted December 25, 2007 Author Share Posted December 25, 2007 jako ze do czwartku jestem u Was na zeslaniu :?: Ale milusiński... Dla niezorientowanych olsztyniaków: Adamus jeździ wolno, bardzo wolno - możecie spokojnie wystawić maluchy i inne Matizy :roll: matiz to Cie w nocy......... :razz: ten co szybko jezdzi a na grojeckiej mu 10cioletnia turbowanna odchodzila :razz: zbierac sie Olsztyniaki Pablonas gdzie jestes :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
grygo Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 adamusmax nie jechales dzis przypadkiem jakos po 22 ulica wojska polskiego, bo widzialem czerwonego kombiaka... jak tam ustawiacie sie jakos? moze zalecialbym jakby termin pasowal Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablonas Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Pablonas gdzie jestes :?: ooo tym razem bez funkcji you... trzeba odpowiedzieć :wink: Ja generalnie byłbym chętny ale jestem jutro na 11 ustawiony na śniadanko świąteczne u teściowej... no i jakoś śniegu ciągle nie ma Szczerze mówiąc Adaś nie mam koncepcji gdzie w Olsztynie przy takiej pogodzie dałoby się pojeździć. :???: Do dupy taka zima Link to comment Share on other sites More sharing options...
grygo Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 warunki na chwile obecna sa srednie (sporo lodu), na realu i na pulsie na hamburgu mozna sie troche pokrecic, reszta miejsc raczej nieciekawa, zupelny brak sniegu... moze przez noc cos napada Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamusmax Posted December 25, 2007 Author Share Posted December 25, 2007 dobra poczekamy na sniega ja bede wyjezdzal w czwartek ok 13-14 stad (chyba ze bedzie fajnie to zostane do piatku ) wiec jeszcze torche czasu jest - ja tam siem modlem o sniega coby w nocy na padalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
grygo Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 ok, zobaczymy co bedzie po nocy, rano jeszcze zajrze na forum i bedzie mozna sie ustawic, jak bedzie ok to razem z BartoszemGT-RS wpadniemy polatac [ Dodano: Sro Gru 26, 2007 10:49 am ] jest juz dzis, nic nie napadalo konkretnego wiec raczej trzeba odlozyc nasze slizganie, pozostajemy w kontakcie :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamusmax Posted December 26, 2007 Author Share Posted December 26, 2007 ok, zobaczymy co bedzie po nocy, rano jeszcze zajrze na forum i bedzie mozna sie ustawic, jak bedzie ok to razem z BartoszemGT-RS wpadniemy polatac [ Dodano: Sro Gru 26, 2007 10:49 am ] jest juz dzis, nic nie napadalo konkretnego wiec raczej trzeba odlozyc nasze slizganie, pozostajemy w kontakcie :cool: no wlasnie wlasnie se wstalem i patrze ze niestety sniegu nie za bardzo nalecialo :roll: keep in touch, over and out Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts