Skocz do zawartości

Co dostalem od mikolaja ?

vert

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jako ze obchodze choinke razem z imieninami to troche sie oblowilem

chlapaki do turborudej od brata, pewna fajna sumke w gotowiznie oczywiscie na gadzety to turbosmietnika, po swietach dostane jeszcze najeczki (dzieki mati za namiary na sklep - juz kobite zbalamucilem :mrgreen: )

posciel i przescieradlo :mrgreen: czape mikolaja :mrgreen: i jeszcze pewnie beda JDMowe tylne swiatelka :twisted:

U mnie święta zawsze skromnie czyli reperacja zasobów boxerkowych i skarpetowych i do tego dość wartościowy papierek na hulanki :)

A po świętach rodzice obiecali dofinansować mój planowany, pierwszy, własny samochód :)

W czasie wigilii pękły 3 butelki dobrego wina więc to też doliczam jako prezent :)

Jakieś ciuchy, 3 część Piratów z Karaibów,jakąś drewnianą rzeźbę która jest prawie tak wysoka jak ja :roll: , przewodnik po Japonii :mrgreen: :mrgreen: i DVD które w sumie sam sobie sprezentowałem i którego nie potrafię podłączyć :razz: :mrgreen: Pewnie coś jeszcze się znajdzie, ale nie pamiętam, bo to dawno było :razz:

No ale tak jeden duży prezent dostałem parę dni temu, odzyskałem samochód :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Lampa błyskowa :cool:

Przez 5 minut zastanawiałem się co to jest lampa błyskowa i do czego służy i że wiem że ją posiadam, ale niewiem po co:shock: :razz: Chyba źle ze mną, dodam że moja leżała metr ode mnie :mrgreen:

wszystkie sezony "miami vice"

klasa :mrgreen:

Loucyphre,

Zegarek staromodny ...ale za to samonapędzający ...

Lucku, albo rybki albo akwarium :mrgreen: Staromodne nie miały mechanizmu samonakrającego. Inercyjengo :mrgreen:

Jane, keep all your loock of your head... :mrgreen:

Dostałem 107 zapalniczkę Zippo. Co mam z nią k..wa (k..wa = kawka) zrobić ?

Ktoś chętny ???????????????????????????????????

G.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...