vert Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 dostalem od pana mikolaja fajnom nawigacje.dzienki :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRC fan Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Książka Clarksona "Motoświat" 8) i skarpetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasdraz Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Piękny polar Subaru Castrola :smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamusmax Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 jako ze obchodze choinke razem z imieninami to troche sie oblowilem chlapaki do turborudej od brata, pewna fajna sumke w gotowiznie oczywiscie na gadzety to turbosmietnika, po swietach dostane jeszcze najeczki (dzieki mati za namiary na sklep - juz kobite zbalamucilem ) posciel i przescieradlo czape mikolaja i jeszcze pewnie beda JDMowe tylne swiatelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eddie_gt4 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 najfajniejszy tegoroczny prezent :cool: Wesolych Swiat! :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 rekawiczki subaru, szalik subaru, czapke subaru, plyn do spryskiwaczy do subaru cholera, gdyby nie ten samochod nic bym nie dostal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Than_Junior Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 jak pisalem w odpowiednik watku, nowy grill do Sniezki, oprocz tego Crysis i NfS Pro Street Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 rekawiczki subaru, szalik subaru, czapke subaru, plyn do spryskiwaczy do subaru cholera, gdyby nie ten samochod nic bym nie dostal ten tekst mnie rozwalił zawalisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilL Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 mp4, deske i buty do snowboardu, kurtkę ze skóry, kasse, słodycze chciałem zdalnie sterowaną Subaru Imprezę WRX STi MY05 ale rodzice powiedzieli że nie mam już 7 lat :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Książka Clarksona "Motoświat" Ja również. Tyle, że ''Motorworld'' (w oryginale jest). :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azrael Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 a ja J.R.R Tolkiena (a w zasadzie to jego synów) "Chrildren of Húrin" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_555 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 U mnie święta zawsze skromnie czyli reperacja zasobów boxerkowych i skarpetowych i do tego dość wartościowy papierek na hulanki A po świętach rodzice obiecali dofinansować mój planowany, pierwszy, własny samochód W czasie wigilii pękły 3 butelki dobrego wina więc to też doliczam jako prezent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 iPod i kasa Mam nadzieje, że z tatą za parę dni zrobimy sobie lepszy prezent i kupimy Forka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmarski Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Lampa błyskowa :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_ Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Troszke gotówki, i taki tegesik: Kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekk Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Jakieś ciuchy, 3 część Piratów z Karaibów,jakąś drewnianą rzeźbę która jest prawie tak wysoka jak ja :roll: , przewodnik po Japonii :mrgreen: i DVD które w sumie sam sobie sprezentowałem i którego nie potrafię podłączyć :razz: Pewnie coś jeszcze się znajdzie, ale nie pamiętam, bo to dawno było :razz: No ale tak jeden duży prezent dostałem parę dni temu, odzyskałem samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foreks Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 wszystkie sezony "miami vice" na DVD i cat-backa od supersprinta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilL Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Troszke gotówki, i taki tegesik:Obrazek Kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać :roll: hmm może by tak najpierw rozpakować :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekk Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Lampa błyskowa :cool: Przez 5 minut zastanawiałem się co to jest lampa błyskowa i do czego służy i że wiem że ją posiadam, ale niewiem po co:shock: :razz: Chyba źle ze mną, dodam że moja leżała metr ode mnie wszystkie sezony "miami vice" klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziober Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Balaklawe Lico z homologacja oraz prefumy STR8 Racing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loucyphre Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zegarek staromodny ...ale za to samonapędzający ... :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek_67 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Loucyphre, Zegarek staromodny ...ale za to samonapędzający ... Lucku, albo rybki albo akwarium Staromodne nie miały mechanizmu samonakrającego. Inercyjengo Jane, keep all your loock of your head... Dostałem 107 zapalniczkę Zippo. Co mam z nią k..wa (k..wa = kawka) zrobić ? Ktoś chętny ??????????????????????????????????? G. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ywone Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 mp4, pled ze zdechłego wielbłąda i oczywiście do kompletu wypasioną piżamę subaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRC fan Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Dostałem 107 zapalniczkę Zippo. Co mam z nią k..wa (k..wa = kawka) zrobić ?Ktoś chętny ??????????????????????????????????? No że też już nie palę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekk Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 No że też już nie palę... Zawsze jest okazja żeby zacząć. Skoro można było rzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.