owoc666 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 http://film.onet.pl/0,0,1663544,wiadomosci.html Koniec z Ali G i Boratem (Megafon.pl/Guardian, KI/24 grudnia 2007 02:26) Sacha Baron Cohen oświadczył, że nie zamierza się już więcej wcielać w postaci Alego G i Borata. ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam. Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 na Twoim miejscu napisal bym tu o tym ze mikolaj nie przyniosl Ci trakcji :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owoc666 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Adam., ale przyniósł mnóstwo Martini + Sprite ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam. Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 no to super ! bedziesz mial czym opic smutki..... z powodu permanentnego braku trakcji, ktory bedzie Ci towarzyszyl w nadchodzacym roku :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owoc666 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Adam., po prostu jesteś zazdrosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filester Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Adam., Bo się owoc nam załamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRC fan Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Szkoda, ale lepiej odejść w blasku "chwały" niż miałby się wszystkim przejeść... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vert Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 owoc : martini plus sprite...bedziesz zygal strasznie ! A TEN CALY BORAT TO JAKIS ZALOSNY DUPEK... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owoc666 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 owoc : martini plus sprite...bedziesz zygal strasznie ! Miękkiś jakiś ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vert Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 martini z wodka nie wstrzasniete tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owoc666 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 vert, nasz forumowy Dżejms Bond . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasdraz Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 owoc666 po temacie myślałem że coś się Ci z Civicem stało, zakosili albo poobijał się :razz: ale na szczęscie to tylko Borat Pewnie kasy mu brak już na adwokatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek_67 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 owoc666 po temacie myślałem że coś się Ci z Civicem stało Kużwa, też się bałem i kombinowałem, jak tu dojadę szybciutko do Krakowa... Zes mnie kurnia, Leon wystraszył...a to jakieś infantylne Martini...[moderator czuwa] do imentu ! Ciepłe pozdrówki....czuję się, jak na łajbie... Ktoś, pardone, przypomni klimaty mazurskie ???? G. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 http://film.onet.pl/0,0,1663544,wiadomosci.html Koniec z Ali G i Boratem (Megafon.pl/Guardian, KI/24 grudnia 2007 02:26) Sacha Baron Cohen oświadczył, że nie zamierza się już więcej wcielać w postaci Alego G i Borata. ;( Szkoda Tak czekalem na kolejne odcinki. To jest mega nieteges. Jestem wielki jego fanem, szczegolnie Alego. Niektore akcje są po prostu mistrzowskie. Szkoda, ale lepiej odejść w blasku "chwały" niż miałby się wszystkim przejeść... soooooo true Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
+RAFAŁ+ Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 martini z wodka nie wstrzasniete tylko Dirty martini. Tylko i wyłącznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashmere Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 MEGA nieteges... Ja tu sie spodziewałem ze ktoś umarł, a tu tylko jakiś koleś przestał robić z siebie debila :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekSubru Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 http://film.onet.pl/0,0,1663544,wiadomosci.html Koniec z Ali G i Boratem (Megafon.pl/Guardian, KI/24 grudnia 2007 02:26) Sacha Baron Cohen oświadczył, że nie zamierza się już więcej wcielać w postaci Alego G i Borata. ;( I ty to nazywasz mega nieteges??? - spójrz do wątku charlota - to jest MEGA Nieteges Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spalili Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 co on teraz będzie robił ? back to kazahstan :wink: wife czeka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Dalej będzie walcem jeździł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.