Maxick Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Mam pytanko :roll: na wolnych obrotach tak do 2500-2700obr/min przenosi mi dragania silnika na bude sa dosc wyczuwalne czy to normalne?? [ Dodano: Nie Gru 23, 2007 4:50 pm ] zapomniałem mowie o wrx z 2001r :wink: a i czy silnik w wrx jest od strony kierowcy jak by ze 2 cm nizej niz od pasazera czy moze to złudzenie...?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Poduszka mocowania silnka? Sprawdź czy jest po lewej tak samo jak po prawej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxick Posted December 23, 2007 Author Share Posted December 23, 2007 juz wszystko ok chyba jestem przewrazliwiony;-) a podobno taki odchył od poziomu jednej strony to normalna zecz w wrx lub takie złudzenie :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Skoro już po problemie to ok, ale tylko powiem że u mnie np. drgania silnika były spowodowane uszczerbienie jednego z tłoków - wymiana tłoka i wszystko ustąpiło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxick Posted December 26, 2007 Author Share Posted December 26, 2007 to dziwne jeszcze sie w zadnym samochodzie niespodkałem z czyms takim jak ty mowisze......ciekawe od czegosie tłok mogł uszczerbic.....ale naszczęscie umnie okazało sie ze nic niebyło tylko troche byłem przewrazliwiony... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruk Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 ciekawe od czegosie tłok mogł uszczerbic na przykład z powodu drobnej wady kontrukcyjnej - jest to metalowy odlew który nie jest idealny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamusmax Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 u mnie nic nie drga :roll: silnik idealnie sobie pracuje bul bul bul nie jest tez przechylony - ale ja to mam stare GT Link to comment Share on other sites More sharing options...
JonesB Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 U mnie dragania przenosza sie na bude w pełnym zakresie obrotów po wymianie na mocniejsze poduszek z nie-ASO Dziwne uczucie na poczatku ale już sie przyzwyczailem i jest ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts