Jump to content

Tylny dyfer w GT

radekk

Recommended Posts

Bierz, ja już go wyrejestrowałem i nie jest mój tylko jest zezłomowany. :razz:

A no to jak będę w warszawie i będę coś potrzebował to wiem gdzie się zgłaszać :razz: A tylną szperę wymontowałeś? Czy jest do wzięcia?

adamusmax, w GT-ku seryjnie w tylnym dyfrze jest szpera? Myślałem że tylko w środkowym jest wisko a przód i tył są otwarte :???:

adamusmax, w GT-ku seryjnie w tylnym dyfrze jest szpera? Myślałem że tylko w środkowym jest wisko a przód i tył są otwarte :???:

z tylu jest chyba 20 albo 30% z tego co sie orientuje - ale moge sie mylic

AAAAAAAAAAAAAzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz gdzie jestes :?:

Adamus - wydzielilem do osobnego tematu, bo sie bajzel robil i tematycznie byl rozjazd. Ale jak dzielilem, to sie wbiles z odpowiadzia i nie zalapalo Cie do przeprowadzki :mrgreen:

Azrael, no rzeczywiście musi być słaba bo nie wyczułem jej obecności :oops: Ale miło mi słyszeć że coś tam jednak jest :wink:

Centralna też jest tak słaba że prawie jakby jej nie było.

dlatego w przyszlym roku cos z tylna na pewno pokombinuje - a pozostale 2 w swoim czasie :twisted:

Az dostales wiadomosc przez gg ktora wyslalem wczoraj wieczorem ? w domu nie mam gg to daj znac jaka jest odpowiedz - tak czy nie :razz:

Czy jak kupię mocniejszą szperę na tył to dam radę ją samemu wymienić?

I jeszcze zastanawia mnie czy jak chcę żeby auto było bardziej nadsterowne to nie lepiej założyć mocniejsze szpery na środek i tył, a przód zostawić otwarty?

• 2 weeks later...
Czy jak kupię mocniejszą szperę na tył to dam radę ją samemu wymienić?

I jeszcze zastanawia mnie czy jak chcę żeby auto było bardziej nadsterowne to nie lepiej założyć mocniejsze szpery na środek i tył, a przód zostawić otwarty?

ja mam u siebie szpere z przodu, z tylu jest wyjeta, auto prowadzi sie nadsterowanie i latwo :mrgreen:

ja mam u siebie szpere z przodu, z tylu jest wyjeta, auto prowadzi sie nadsterowanie i latwo
No proszę - ciekawa informacja. Dzięki :wink: A centralna bez zmian? Po co wyjmowałeś tylną skoro jest tak słaba że prawie jej nie czuć?

ja mam u siebie szpere z przodu, z tylu jest wyjeta, auto prowadzi sie nadsterowanie i latwo
No proszę - ciekawa informacja. Dzięki :wink: A centralna bez zmian? Po co wyjmowałeś tylną skoro jest tak słaba że prawie jej nie czuć?

z tylu zostala wyjeta szpera sti to chcialem powiedziec (teraz jest seria), bo sie prowadzil trudniej i mniej 4fun

w srodku jest klowa skrzynia ppg

no to wypasik widzę - jakie wrażenia z jazdy na kłowej?

no to wypasik widzę - jakie wrażenia z jazdy na kłowej?

po dlugich problemach z zakleszczaniem biegow (potrzebny byl dodatkowo anty bloker) jest ultra szybko, nie ma porownania do szybkosci zmiany biegow z zadna niekłową skrzynią